Hlavní obsah
Lidé a společnost

Z kluka, co si v pořadu Ano, šéfe přišel hrát s kamením, je influencer, sledují ho desetitisíce lidí

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Mikebirdy / Creative Commons / pexels.com

Ilustrační foto

Z pořadu Ano, šéfe se stal v průběhu let doslova legendární pořad a nejedná scéna z něj se stala virální. Asi nejslavnější ale zůstává ta, ve které se Zdeněk Pohlreich setkal s malým chlapcem, který si přišel hrát s kamením.

Článek

Pořad Ano, šéfe začala televize Prima vysílat před více než patnácti lety. Pořad proslul nezapomenutelnými, avšak často velmi vulgárními výroky známého českého šéfkuchaře a majitele několika restaurací Zdeňka Pohlreicha. Ten se s přihlášenými restauracemi opravdu nemazlil. Jeho cenné rady ale kolikrát restaurace zachránili před úplným bankrotem.

Když pořad v roce 2018 skončil a celkem se odvysílalo 95 epizod, Pohlreich byl spokojen s tím, kam se česká gastronomie za těch devět let posunula. Některé epizody však zůstaly doslova nezapomenutelné. A nemuselo se to týkat přímo restaurace a jejího osazenstva, ale i scének, které vznikly zcela náhodně. K těm rozhodně patří scéna hned z první řady pořadu, ve které se Zdeněk Pohlreich před restaurací, v níž se natáčelo, setkal s malým chlapcem, který byl velmi zvídavý a šéfkuchaři během pár desítek vteřin prozradil, že si přišel hrát s kamením.

Scénka se ale stala tak slavnou, že se v dalších řadách Pohlreich při natáčení s chlapcem znovu sešel v předem domluvené scénce, která měla parafrázovat tu původní. Nicméně virálnosti té první už to v žádném případě dosáhnout nemohlo. A kdo vlastně je onen kluk s kamením, který Pohlreicha doslova vyvedl z míry, a co dnes dělá?

Ondřej Untermüller, jak z ní jméno onoho chlapce, už dávno dospěl. V roce 2018, kdy mu bylo dvacet let, o něm bylo hodně slyšel. Vstoupil totiž do politiky. Stal se členem hnutí ANO a snažil se dostat do zastupitelstva města Písek. Jenže neúspěšně. A tak mediální bublina kolem něj zase na chvíli splaskla. Ale ne na dlouho.

V roce 2022 se objevil v televizním pořadu stejné stanice, která vysílala i Ano, šéfe. Stal se jedním z pěti odvážlivců, kteří se rozhodli uvařit pro ostatní v pořadu Prostřeno. Nenadchnul ale ani svými kulinářskými schopnostmi. Jeho menu ostatním soutěžícím připomínalo jídlo ze školní jídelny.

Dva pokusy o zviditelnění se před veřejností mu sice nevyšly, i přesto ale určitého úspěchu dosáhl. Stal se z něj influencer na sociálních sítích. Jen na Instagramu ho totiž sleduje 31,5 tisíce sledujících, což rozhodně není nízké číslo. Svou slávu založil právě na virální scénce z Ano, šéfe, protože jak na sociálních sítích, tak i na většině akcí vystupuje pod přezdívkou Kluk s kamením.

Stal se z něj ale také sportovec, který se věnuje posilování a zápasení v soutěžích typu Clash of the Stars. Tak je docela možné, že o chlapci, který si přišel hrát s kamením rozhodně ještě uslyšíme.

Zpracováno na základě:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz