Hlavní obsah
Lidé a společnost

Další rána pro Filipa ze Survivoru: Už se zase mluví o nevěře s Nikolou, kontakt tam byl, přiznal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Od chvíle, co se Filip Křížek vrátil ze soutěže Survivor, je středem pozornosti. Nejdřív se řešil jeho kontroverzní odchod, pak zase nevěra s Nikolou Kabátovou. Znovu na to upozornila Ornella Koktová v drbacím podcastu, který má s Agátou Hanychovou.

Článek

Bývalý soutěžící Filip Křížek se v poslední době snaží tvrdit, že se vracel kvůli rodině, která mu chyběla. Doma má krásnou snoubenku a ročního syna. Jenže nejen, že hned v několika podcastech prohlásil, že se vrátit musel, aby nepřišel o práci a střechu nad hlavou, záhy na to mu začala hrozit tučná pokuta od Novy, protože porušil smlouvy. A nevěra? To už je snad jen třešnička na dortu.

Hořký konec v Survivoru

Něco nám napovídá, že Filip Křížek nebude na svou účast v show Survivor vzpomínat zrovna v dobrém. Pro hasiče totiž dostává čím dál častěji hořký konec! Jeho soupeřka Ornella Koktová si totiž nebrala servítky, a v podcastu Agáta a Ornella show prozradila, že ženou, se kterou měl být Filip nevěrný své snoubence, „je skřetka“. „Neříkám, že byl kocour v troubě, ale něco proběhlo. Je to důvod, proč odešel. Snad mi nerozbije hubu,“ řekla.

Tak říká Nikole Kabátové, která je podle ní otravnou vegankou - evidentně si dámy zkrátka nesedly. Pravdou sice je, že zatímco Ornella už je pár týdnů doma, Nikola se v soutěži udržela jistě o něco déle. Zatím běží díly, kde je v plné síle, a dokonce v jednom z posledních chtěla zachránit svou kamarádku Ivu a věnovala jí imunitu. Marně.

Filip už kontakt nepopírá

K tomu se vyjádřil Filip i Nikola, kteří jsou možná překvapení, na kolik se o jejich sblížení ve veřejném prostoru mluví. Podle Nikoly si sice vytvořili s Filipem přátelský vztah, mileneckým ho ale nenazvala.

„Byla tam v noci kolikrát velká zima, takže jsme se všichni namáčkli na sebe. Měl jsem vedle sebe Tomáše a z druhé strany Niku, takže když jsme se na sebe mačkali, tak ten dotek tam byl, že si přes někoho přehodíte ruku nebo takhle. Ale upřímně jsem nepomyslel na to, že by člověk měl pocit na nějaký vyšší kontakt,“ snažil se situaci zachránit Filip, který se momentálně věnuje zejména své rodině.

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz