Hlavní obsah
Lidé a společnost

Dominika Myslivcová přiznala partnerskou krizi osm měsíců po narození syna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Zdálo se, že prožívá dokonalou pohádku. Influencerka Dominika Myslivcová, která se proslavila životem v luxusu i zálibou v růžové barvě, ale s partnerem zřejmě řeší vážné problémy, které se objevily po narození syna!

Článek

Maminkou synka Deriana se Dominika Myslivcová stala loni v srpnu. O svém partnerovi toho moc neprozrazuje, její sledující však ví, že se jmenuje Zdeněk a zřejmě jde o zámožného podnikatele.

Partnerskou krizi nepopírá

Dominika se ostatně životem v luxusu proslavila. Začínala jako mladá blogerka, která doporučovala dívkám nejlepší kosmetiku, radila jim ve vztazích a natočila několik kontroverzních písní, které si posluchači překvapivě zamilovali.

Dnes je z ní dospělá žena, maminka, která řeší starosti jako každý jiný. Například partnerskou krizi! „Dozvěděla jsem se hodně věcí. Jak to říct? Asi jsem si některé věci představovala jinak,“ mluvila Dominika neurčitě a slíbila, že se k tomu vyjádří snad někdy později. „Vůbec jsem se k tomu nechtěla vyjadřovat, ale možná je to krize. Můžeme tomu tak říkat.“ Zdálo se, že taková slova říká jen nerada.

Její největší láskou je syn Derian

Možná si malovala, že konečně našla své vysněné štěstí, které se jí teď hroutí. Co přesně mají se Zdeňkem za problém, neprozradila. V poslední době se její sledující často divili, kde svého partnera má a ptali se, zda s ním vůbec bydlí či tráví čas. Svůj život totiž ukazuje pouze se synem, o milostném životě ani zmínka.

To však není žádným překvapením, protože o partnerech krásné Dominiky se toho nikdy moc nevědělo. Po jejím boku se nikdy žádný partner oficiálně neobjevil. Její největší láskou je teď především syn Derian. „Dělá mi radost úplně vším, miluju každé ráno. Nikdy jsem nebyla ranní ptáče, teď vstávám. Někdy v pět, v šest, někdy v sedm,“ popsala své mateřské zkušenosti. Snad i u nich doma bude brzy vše v pořádku!

Zdroj: zeny.iprima.cz, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Dominika Myslivcová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz