Hlavní obsah
Lidé a společnost

Konec velkého přátelství? Bilina ze seriálu ZOO si ostře rýpnul do životní lásky Kluse

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Ačkoliv jsou tihle dva jindy nejlepšími přáteli, i tak se může stát, že vás něco na tom druhém zkrátka rozčílí doběla. Své o tom ví i Šimon Bilina, který má na Tomáše Kluse jasné požadavky!

Článek

Jestli něco zpěvák Tomáš Klus miluje, tak jsou to meditace. Právě do těch si ale na svém Instagramu rýpnul herec Šimon Bilina, který svého drahého přítele upozornil, že by to s nimi zase neměl tak přehánět.

Byla z toho líbačka

To vše poté, co se mu Tomáš Klus vrhnul kolem krku a začal ho šťastně líbat na tvář! To se zřejmě Bilinovi moc nelíbilo, ačkoliv je otázkou, zda jeho vztek, který ukázal na instagramových stories, nebyl jen hraný.

S Klusem je totiž pojí velké přátelství, společné zájmy a koníčky, ale i divadlení scéna. Potkávají se například při představení Branický zázrak.

Stále nezadaní…

Klus by mohl Bilinovi jistě také poradit co se životem. Ačkoliv se podle příspěvku na Instagramu jeho mladší kolegyně Michaely Pecháčkové předpokládalo, že randí právě s tou, oba dva do médií stále říkají, že jsou nezadaní.

Bilina se přitom už zhruba před rokem rozešel se svou partnerkou Hankou Drozdovou, kterou si mohou diváci pamatovat například ze seriálu Eliška a Damián. Uvidíme, zda ho nebude Klus s těmi polibky otravovat až příliš - a zda mu nakonec neporadí, kdo by byl ta ideální životní partnerka! Však se svou ženou Tamarou měl jasno takřka okamžitě, a i když neměl zásnubní prstýnek, namaloval ho alespoň fixou…

Zdroj: redakce, super.cz, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz