Hlavní obsah
Lidé a společnost

Mají krásná dvojčata štěstí v lásce? V seriálu ZOO rozhodně nového chlapa nehledají

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Do seriálu ZOO vletěla krásná dvojčata jako tajfun a právem se stala hvězdami celého příběhu. A obě ženy už našly svou lásku! Jak to má ale Bára s Lucií ve skutečnosti?

Článek

Holky nejsou před kamerou žádnými nováčky, zahrály si například v reklamě s Bradem Pittem. Kdo to může v Česku říct? I role sester rázné Viky Janečkové se zhostily s grácií. Mají i ve skutečném životě štěstí?

Neslušné návrhy chodí denně

Dříve je problémy s muži opravdu trápily. Toho pravého mezi nápadníky ne a ne najít! „Některým říkáme letci. Klukům, kteří poletují mezi námi, a když jim to u jedné nevyjde, okamžitě jdou za tou druhou. Myslí si, že si to neřekneme. Je to humorné,“ nechala se slyšet Lucie. Snad, že si muži vyhlédli jednu sestru -a když to nevyšlo, spoléhali na tu druhou. Holky si ale do zelí rozhodně nelezou, a navíc mají prý i odlišný vkus na muže.

Barbora se dostala do podvědomí diváků především rolí sestřičky v seriálu Anatomie života. V scénáři měla tolik pikantních scén, že jí od té doby chodí jeden neslušný návrh za druhým. A to rozhodně není něco, co mladá žena hledá. Obě mají přitom své partnery, které sice čas od času ukážou na sociálních sítích, jinak ale o svém soukromí striktně mlčí. Na první pohled se tak může zdát, že jsou děvčata nezadaná.

Lucka vypadá drsněji, říká Bára

Když nás viděli na produkci, tak si řekli, že Lucka vypadá drsněji než já,“ řekla Bára, když přijaly se sestrou roli v seriálu ZOO. Původně měly být totiž jejich role otočené - a Lucie by se tak teď „muchlovala“ se Štěpánem Benonim. Zvláštní představa, že?

„Bude se to ale líbit, holky jsou moc hezké, talentované a já se na ně ráda koukám,“ řekla o nových kolegyních tehdy Eva Burešová. A nemýlila se. Dokonce jsou jejich postavy dnes daleko oblíbenější než Viky Janečková, která se většinu času hroutí z podnikání nebo někoho rozčiluje.

Je jasné, že až seriál skončí, o role nebudou mít tyhle krásky rozhodně nouzi…

Zdroj: redakce, iDNES.cz, Instagram, seriál ZOO

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz