Hlavní obsah
Umění a zábava

Mikýř po Survivoru pomýšlí na dítě, má táborový syndrom a chce na ostrov poslat manžela influencerky

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Jak se má vítěz letošního ročníku Survivoru? Užívá si plné výlohy jídla, kterého si může nakoupit libovolné množství i svou partnerku Nikolu, která při něm neochvějně stála v těch nejtěžších chvílích? Ano - a taky se mu stýská.

Článek

Na dotaz moderátora Ondřeje Novotného, zda by se Mikýř na ostrov vrátil nebo by šel do řady All Stars, se musel letošní výherce zamyslet. Prý s partnerkou Nikolou plánují prcka, a tak by záleželo, zda by se zadařilo a byl by na cestě. V takovém případě by už nikam nejel. Kdyby tomu tak ale nebylo, je připravený vyhrát to znovu. Co ho ale teď trápí?

Chtěl domů, teď je vše jinak

Ano, už došlo i na Mikýře - má táborový syndrom! Ten pocit, že se tolik těšil domů, a když doma je, chce vlastně zpátky. Má ho každý, říká se. Tak intenzivní zážitek totiž z hlavy jen tak někdo nevymaže.

Vrátil by se tam ale s lidmi, se kterými do toho původně šel? To je otázka. Zatím se zdá, že do příštího ročníku lanaří svého spolupracovníka Viléma Fraňka, manžela influencerky Markéty Frank.

Pustí ho manželka?

Ti mají ale doma dvě malé holčičky, a tak je na pováženou, zda by právě z jeho několikaměsíční nepřítomnosti byla Markéta nadšená. Na druhou stranu je takřka jasné, že Mikýřův tým by zcela ovládnul další ročník soutěže.

Nebo právě je Nova v příštím ročníku oslovi, aby jim vedli sociální sítě? Bylo by s podivem, kdyby nevyužili potenciál, který se letos ukázal. Tak uvidíme!

Zdroj: redakce, Instagram, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz