Hlavní obsah
Lidé a společnost

Režisér Karel Kachyňa by jen zíral. Dcera Karolína na TikToku vydělává miliony

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Dcera herečky Aleny Mihulové a režiséra Karla Kachyni, držitele Českého lva za celoživotní umělecký přínos filmu, není ani zdaleka žádný rozmazlený floutek slavných rodičů. Karolína vede úspěšnou firmu a publikum na internetu ji miluje!

Článek

Když si vygooglíte jméno Karolíny Kachyňové, internet ukáže mnoho článků o její sexuální orientaci. To, že žije s krásnou ženou, je ale její mamince úplně jedno. Důležité je, že je její dcera šťastná.

Mihulová svou lásku dlouho skrývala

„Potěšilo mě, že chce žít od začátku v pravdě. Že přišla a řekla mi to. Jestli jsem v něčem byla dobrá matka, pak v tom, že viděla, jak se dají věci v životě zvládnout. Asi mi důvěřovala, že ji takhle přijmu,“ řekla herečka Alena Mihulová, kterou znají diváci hlavně díky roli Marie z hořké komedie Sestřičky.

I ona má zkušenost s „komplikovanou“ láskou. Vztah s režisérem Karlem Kachyňou skrývali dlouhých 10 let ze strachu, co by na to řekli lidi. Dělilo je celých 41 let.

Vybudovala úspěšnou firmu

Spořádaný partnerský život přitom není to jediné, čím dělá Karolína své mamince radost. Je to také velmi úspěšná podnikatelka! Ve šlépějích svých rodičů tak Karolína nejde, ačkoliv o tom nějaký čas uvažovala. Rozhodla se totiž studovat režii. Respekt k velkému jménu jejího otce ji však brzdil natolik, že nakonec zvolila jinou cestu.

I na sociálních sítích její příjmení jen tak nenajdete. Věnuje se marketingu, učí své sledující, jak využít sílu Instagramu a prodávat tam své produkty. Její kurzy stojí desetitisíce, jsou velmi oblíbené a setkávají se s pozitivním ohlasem. Zdá se, že se v tom opravdu našla!

A kdyby snad zapomněla, čí dcerou je, její výstupy hovoří za vše - před kamerou je jako doma, má perfektní projev a ve videích uvidíte skvělý střih. Zkrátka dcera oceněného režiséra, jak se sluší a patří! Není divu, že díky podnikání vydělává miliony. Jejím cílem je ukázat všem, že i na internetu se dá prodávat bez manipulace a nekalých praktik. Zakládá si na etice, transparentnosti - a snad proto jsou její kurzy tolik oblíbené.

Z urážek už si nic nedělá

Nejen propírání její sexuální orientace si Kachyňová užila až dosyta. Často také čelila urážkám na svůj vzhled. „A to je ženská nebo chlap, proboha?“ psal pod jedno její video sledující Ondřej. Holka s krátkými vlasy a výraznými rysy zkrátka některé pořád rozčiluje. Tím spíš, že se na společenských akcích často objevuje ve skvěle padnoucím obleku.

Nic takového už ji ale nerozhodí, a často dokonce takovým zlým jazykům vtipně odpovídá. A to jak na Instagramu, tak i na TikToku. Na obě sociální sítě totiž momentálně rozděluje svou tvorbu. Rodiče mohou být pyšní!

Zdroj: Instagram, TikTok, expres.cz, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz