Hlavní obsah
Umění a zábava

Ryška s Vejvodovou zase spolu v jednom seriálu. Před lety je v Ulici spojila hořká zkušenost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Zuzana Vejvodová, Berenika Kohoutová, Kristýna Ryška a Jana Bernášková se potkaly na aukci rekvizit ze seriálu Zlatá labuť

Seriál Ulice běží na televizních obrazovkách už od roku 2005. Není překvapením, že tam mnozí našli lásku. Stejně tak Zuzana Vejvodová a Kristýna Ryška, které se po letech potkají v jednom seriálu. Proč to oběma zkrachovalo?

Článek

V seriálu Jedna rodina se mohou diváci těšit na novou posilu. Dorazí Kristýna Ryška, která některé kolegy důvěrně zná. Například Zuzanu Vejvodovou, se kterou si v nekonečném seriálu Ulice zahrála sourozeneckou dvojici. Je tak jasné, že už dříve k sobě měly dámy blízko. Spojuje je však také hořká zkušenost.

Láska, nebo jen bolest?

Kristýna Ryška, za svobodna Maléřová, se totiž v Ulici seznámila se svým prvním mužem Matějem Podzimkem. Tehdy stačilo, aby mu kolega řekl, že na tak krásnou herečku nemá, Podzimek si to nenechal líbit a byla z toho láska jako trám. Jenže po devíti letech se tahle dvojice rozváděla.

V Ulici nepochodila ani její seriálová sestra Zuzana Vejvodová, která se na place seznámila s Pavlem Nečasem, kterého mohou dnes diváci vídat v seriálu Zoo. Byla to velká láska, narodil se jim syn Jonáš a jen se čekalo, až dojde na svatbu. Jenže tu Nečas oznámil s úplně jinou ženou - vzal si slovenskou režisérku Arianu Rakovou a zároveň se tak provalilo, že s Vejvodovou už netvoří pár. To se jim povedlo dokonale utajit a rozchod si tak prožít stranou zájmu všech médií.

Obě herečky tak v Ulici sice našly lásku, obě ji ale také ztratily. Dnes je Ryška vdaná za šéfa foklórního sboru Jana Ryšku, Vejvodová je pak zadaná také, ale kdo to je, úzkostlivě tají. Proslýchá se, že by to měl být manažer, který nemá se showbyznysem vůbec nic společného.

Znovu se potkávají před kamerou

Herečka Kristýna Ryška nedávno dotočila seriál Zlatá labuť a přijala nabídku na natáčení Jedné rodiny, kde si zahraje učitelku výtvarné výchovy. Jistě to tak bude přeci jen o něco méně náročná role než lstivá intrikánka v době druhé světové války.

Minimálně s Vejvodovou se velmi dobře zná. V Ulici si zahrály sestry a perfektně jim to společně fungovalo. Zda tomu tak bude i v Jedné rodině, to se jistě brzy dozvíme!

Zdroj: tn.cz, blesk.cz, ahaonline.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz