Hlavní obsah

Porovnat půjčky se vyplatí. Můžete ušetřit na úrocích

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

Porovnat půjčky se vyplatí. Můžete ušetřit na úrocích

Půjčky mohou sehrát v životě člověka roli velkého pomocníka, a to například v okamžiku, kdy potřebujete peníze na nečekané výdaje nebo si díky nim splníte své sny a tužby.

Článek

Tento úvěrový nástroj se však zároveň může stát i velkým nepřítelem, a to hlavně v okamžiku, kdy zvolíte nevýhodnou půjčku.

Vaším primárním cílem by se tedy mělo stát to, abyste se vyhnuli nežádoucím úvěrovým produktům. Cílit byste měli hlavně na půjčky výhodné, přehledné a férové. Jak je ale najít?

Jasnou volbou může být půjčka přes internet

Vaším odrazovým můstkem se stane porovnání. Ano, srovnání co největšího množství půjček na jediném místě. A to v prostředí internetu. S pomocí vhodného online projektu budete schopni porovnat spoustu poskytovatelů a na základě vašich kritérií si pak zvolíte úvěr, jež vám bude vyhovovat nejvíce. Může to být Tesco půjčka, Zonky půjčka a mnohé další. Obě tytto půjčky ale kontrolují registry dlužníků.

Tento způsob hledání bankovní i nebankovní půjčky má dvě zásadní výhody. Ušetříte tím svůj drahocenný čas, který byste museli věnovat zdlouhavému porovnání svépomocí. Zároveň uspoříte i peníze, protože si zvolíte řešení šité na míru, a to v kombinaci s nízkou úrokovou sazbou.

Půjčka přes internet je zkrátka jasnou volbou, jíž si oblíbí každý. Stačí vám jen pár kliknutí myší a máte to, co hledáte.

Jaká půjčka je ta pravá?

Kromě výše zmíněných nebankovních produktů máte pochopitelně na výběr. Poměrně jasnou volbou je například Cofidis půjčka, která vám bude poskytnuta do výše až 500 000 Kč se splatností na 90 měsíců. Přijatelný úrok, online žádost o peníze, možnost předčasného splacení a žádné skryté poplatky. To je úvěrové řešení, jemuž lze jenom stěží říci ne.

Pokud si chcete půjčit libovolnou částku na cokoliv, buďte vždy dostatečně opatrní a obezřetní. Věnujte několik málo minut zmíněnému srovnání půjček a vězte, že ve výsledku ušetříte.

Nejlépe je ale řešit finance hledání slev v letácích potravin, drogerie a léku. Nejčastěji je i doporučení najít si další práci nebo brigádu ke své práci na plný úvazek a pokud možno se nezadlužovat a spíše se snažit snížit výdaje.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám