Hlavní obsah

Zase dezoláti?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Smutný konec Jarka Nohavici

Článek

Jsem už dost stará, abych si udělala obrázek o dnešní době. A bohužel je mi ze všeho smutno. Proč má někdo pořád potřebu urážet druhé a hlavně ty, kteří s ním nesouhlasí. Teď už se zase navážejí do Jarka Nohavici. Zajímalo by mě, co dokázal pan Míča ve svém životě , kromě toho, že každého uráží.

Nebaví mě pořád číst články o dezolátech, co všechno zase pokazili. Proč nepíší tito dezoláti a proruští švábi. Asi proto že se s  těmito lidmi “ se správným názorem" nechtějí zahazovat. Ale bohužel, pokud jim budeme pořád ustupovat, budou si troufat čím dál víc. Je zajímavé, že pokud Ti co stojí „na správné straně“ uráží ostatní, je to v pořádku. Ale běda kdyby to bylo obráceně, to by se soudy mohly přetrhnout, aby mohly někoho odsoudit.

A jestli je Jarek Nohavica na okraji společnosti, tak tam určitě není sám a je v dobré společnosti.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám