Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Jak na ženský orgasmus a squirting?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

Orgasmus. Ano, každá z nás ho touží zažít a většina mužů nás v tomto úsilí velmi ochotně podporuje. Bohužel některé ženy takové štěstí nemají a dosáhnout vrcholu narozdíl od mužů nemusí být snadné.

Článek

Na druhé straně, máme oproti nim několik bonusů. Máme více cest, jak dosáhnout vrcholu, možnost zažít více orgasmů za sebou a někdy ani nepotřebujeme fyzickou stimulaci. Ženy mohou dosáhnout vrcholu i v momentě, kdy to nemusí být zrovna vhodné. Například během sportu, což může být někdy docela sranda. Když jsou všechny svaly, včetně těch v pochvě, napjaté, orgasmus může být překvapivě blízko. Mám s tím osobní zkušenost s jednou klientkou. V této situaci jsme ovšem cvičení přerušily naším společným smíchem.

Dalším typem orgasmu, k němuž není třeba předchozí stimulace, je orgasmus během spánku. Je to ženský ekvivalent mužských mokrých snů, avšak v suché podobě. Tyto sny nemusí být spojeny s nějakým pikantním snem nebo s tím, co jsme dělaly před usnutím. Je to jen malý bonus od našeho mozku. Navíc za sebe mohu potvrdit, že jeho intenzita může být stejně silná jako u běžného orgasmu. Takže, díky mozku!

To byl jen malá odbočka, ale teď jste na řadě vy, pánové, abyste nám toho pomohli dosáhnout!

Všechny ho chceme! A co? Squirting!

Je to fenomén, po kterém touží mnohé ženy a nepochybně i mnozí muži by byli rádi, kdyby mohli své partnerce takový zážitek poskytnout. Pro ženu je to jeden z nejintenzivnějších orgasmů, jaké mohou existovat. Squirt, jinak známý jako ženská ejakulace, je spojen s ženským orgasmem, který může nastat buď během něj, nebo těsně před ním.

Squirting zahrnuje velmi silné svalové stahy, až  intenzivní křeče. Žlázy odpovědné za ženskou ejakulaci se nachází v blízkosti legendárního bodu G. Ženský ejakulát pak vystříkne z močové trubice. V průběhu „běžného“ orgasmu může tato tekutina vystříknout také, ale kvůli malému množství si to ani jeden z partnerů nemusí všimnout. Zhruba třetina žen zažívá tento typ orgasmu.

Tak honem do práce! V zásadě platí, jako vždycky, že žena musí být dostatečně uvolněná a v dobré náladě. Pánové, bez toho to nepůjde. Nejdříve si připravte svou partnerku ověřenými metodami – masáží, polibky, hlazením prsou, sáním bradavek. Orální sex je dobrý pomocník. Drážděte ji ústy, prohánějte se jazykem po klitorisu, sajte, ale nesmíte ji přivést až k orgasmu. Mělo by jít jen o předehru. Nejlepší přístup k bodu G máte, pokud žena leží na zádech, je uvolněná. Podložte jí prdelku pevným polštářem nebo přeloženou dekou. Zasuňte jeden, případně dva prsty dovnitř, asi do výše druhého kloubu na prstech. Polstářek prstu by měl směřovat nahoru, lehce ohněte prsty a zkuste najít správné místo. Na tento účel lze koupit i speciální G-bod vibrátory. Nemusíte své partnerky neustále vyslýchat, jestli to děláte správně. Její reakce by vám měla všechno napovědět.

Jestliže se oba věnujete squirtingu poprvé, buďte trpěliví. Nepospíchejte. Není to žádná novinka, dosažení ženského orgasmu obvykle vyžaduje čas. Během stimulace bodu G si můžete ostatní prsty opřít o její stydké pysky. Většina žen preferuje kombinovanou stimulaci pro dosažení vrcholu. Vibrátor může být znovu užitečným nástrojem. V tomto případě je vhodný nějaký s širokou hlavicí, kterým ji můžete stimulovat druhou rukou.

Pozorujte partnerku a podle potřeby upravujte techniku, intenzitu a tempo. Když bude na ženu squirting přicházet, bude to pociťovat jako tlak v močové trubici a v podbřišku, jako by potřebovala na záchod. Tento pocit je normální. Jak jsem již zmínila, žlázy vylučující ženský ejakulát, ústí do močové trubice. Jestliže se žena dokáže přenést přes tento lehce nepříjemný pocit a nepřeruší Vaše úsilí ze strachu, že by se před Vámi počůrala, pak máte vyhráno! Nebude to trvat dlouho a mokrý orgasmus přijde. Jak nejlépe najít bod G, najdete zde.

Pokud se to nepovede napoprvé a neobjeví se žádné vystříknutí, může to být zpočátku jen mírný únik sekretu. Nikdo se nenarodil jako mistr, takže jako u všeho, i squirting vyžaduje praxi a zdokonalení. Jakmile se to párkrát povede a Vaše partnerka už bude vědět, že mokrý orgasmus přichází, bude vědět, co očekávat a může intenzivněji a ve větším množství vystříknout sekret zatlačením. Nečekejte ale gejzíry jak ve filmech pro dospělé. V pornoprůmyslu mají herečky své specializace a squirting je jedna z nich. Ale i vy si můžete zdokonalovat svou techniku. Nemusí to být hned. Někdy to nepůjde ani na druhý, třetí, nebo čtvrtý pokus. Ale ani tak to nebude promarněný čas. Obohatíte své intímní chvilky novými zážitky a poznáním těla své partnerky.

Tak do toho, dámy a pánové!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz