Hlavní obsah
Hry

Do 7 sekund odhalte chybu. Pokusíte se?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Suprising_SnapShots

Léto už je dávno pryč, ale zavzpomínat si na letní zamilované procházky cizím městem, alespoň zahřeje u srdce. Na snímku je však chyba. Odhalíte jí?

Článek

Na fotografii zamilované dvojice procházející se městem je chyba. Dokážete jí odhalit? Ale pozor, abyste úkol splnili na sto procent, musíte chybu odhalit do 7 vteřin. Zvládnete to? Pokuste se. Procvičovat mozkové závity i zrak, je jen ku prospěchu. A luštěním stále nových úkolů své schopnosti neustále zbystřujete. A to je výborné. Procvičte si své postřehové schopnosti i nyní a do 7 vteřin najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Suprising_SnapShots

Do 7 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Dokázali jste chybu odhalit?
Ano a stihli to v limitu.
80 %
Ano, ale čas nestačil.
0 %
Ne, vůbec jsme jí neodhalili.
20 %
Celkem hlasovalo 5 čtenářů.


Jak úspěšní jste byli tentokrát? Odhalili jste chybu včas? Pokud ano, máte za ušima. Vaše mysl i zrak jsou opravdu velmi bystré. A to je parádní věc. Komu se chybu odhalit nepodařilo, ať nesmutní. Může využít druhou šanci s obrázkem bez chyby, na který si níže může podívat a chybu snadno dohledat.

Foto: Pixabay - Suprising_SnapShots

Obrázek bez chyby.


Úkol je vyřešen, chyba odhalena. Nachází se na stínu dvojice, kde dívce chybí stín ruky, kterou drží partnera. Výborná práce. A teď můžete vzít svojí drahou polovičku na romantickou podzimní vycházku.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz