Hlavní obsah
Hry

Dokážete najít do 8 sekund na obrázku chybu?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Hobim

Připravte si pozorné oko s bystrou myslí a můžete se vydat vstříc rozluštění obrázkového úkolu. Jste připraveni?

Článek

Je-li vaše mysl i zrak připraveny, vezměte si ještě stopky a nastavte si na nich 8 vteřin. Do té doby musíte najít chybu, která se na obrázku nachází. Možná to bude lehké, možná ne. Záleží na každém, jaké má schopnosti a jak často svůj postřeh trénuje. Vydejte se vstříc zábavě a do 8 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Hobim

Do 8 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Dokázali jste najít chybu?
Ano, dokázali a včas.
82,9 %
Dokázali, ale po delší chvíli.
7,3 %
Ne, nedokázali a vůbec jí nenašli.
9,8 %
Celkem hlasovalo 123 čtenářů.


Podařilo se vám úspěšně poprat s tímto úkolem? Pokud ano, jste dobří a zasloužíte si potlesk. Jestli na chybu nemůžete přijít, nevadí. Hlavním účelem je zábava a relaxace. A níže se můžete podívat na obrázek bez chyby, který vám pomůže chybu snáze odhalit.

Foto: Pixabay - Hobim

Obrázek bez chyby.

Chyba je nalezena a dnešní postřehový trénink je u konce. A kdepak je chyba schovaná? Skrývá se na botech dámy u stolu. Každá bota má jinou barvu a to není správně. Obě mají být stejné a to červené. Málokdo nosí každou botu jinou. Byli jste jistě skvělí, jako vždycky. Teď nechte mysl odpočinout, ať máte síly na příště.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz