Hlavní obsah
Hry

Dokážete najít na obrázku motorky auto? Není to vůbec jednoduché

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - justDIYteam

Starý motocykl je na obrázku vidět skvěle. Ale co auto? To už bude těžší oříšek. A úkol pro opravdové mistry hledání. Chcete patřit mezi ně?

Článek

Motocykl na obrázku nelze přehlédnout. Co již však přehlédnout lze, je obrázek auta. Na první pohled vidět není. Při důkladném hledání však spatřit lze. Kdo má mysl a oči trénované, pro toho to tak obtížné nebude. Ostatní to může trochu potrápit. Anebo ne? To se dozvíte, když hledání vyzkoušíte. Ale aby to nebylo zas tak jednoduché, dané auto musíte najít v časovém limitu. A ten je pro tentokrát 20 sekund, aby to nebylo zas tolik složité. Jste připraveni zvládnout obtížný úkol? Tak hurá do práce. Máte 20 sekund na to, abyste na obrázku našli auto.

Foto: Pixabay - justDIYteam

Najdete na obrázku auto do 20 sekund?

Anketa

Podařilo se vám najít auto do 20 sekund?
Ano, podařilo ve stanoveném čase.
8,6 %
Auto se najít podařilo, ale až po delší době.
5,5 %
Ne, auto se najít nepodařilo vůbec.
85,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 456 čtenářů.

Hledání po ukrytém autě je u konce. Stali se z vás úspěšní hledači nebo to byla tentokrát práce nad vaše síly? Ať tak či onak, nejdůležitější je posílení postřehu, zábava a relaxace. Auto totiž splývá s prostředím a je koly vzhůru. Už víte, kde je? Pokud stále tápete, podívejte se na obrázek níže, kde je auto zaškrtnuté.

Foto: Pixabay - justDIYteam

A zde se ukrývá auto.


Zvolali jste: „Já jsem ale......, vždyť jsem tam několikrát koukal/a a nic neviděl/a?“ Tak to vás jen váš mozek a oči trochu oklamaly. Viděly tam něco jiného, než jste vidět chtěli. Pokud patříte k těm, co auto bez problémů našli, přijměte gratulaci. Skvělý trénink pro příště.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz