Hlavní obsah
Hry

Hledání chyby na čas bude vaším úkolem. Stihnete chybu najít?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Flutie8211

Procvičovat svůj postřeh, je skvělá věc a také výborný způsob, jak se zabavit a na chvíli odsunout starosti stranou. Tak je na chvíli odsuňte a zkuste následující úkol.

Článek

Úkol je zcela jednoduchý. Na obrázku níže je vyobrazen strom, na kterém je někde chyba. Vy ji musíte najít. Ale čas, který máte na nalezení chyby, je jen 12 vteřin. Zvládnete chybu do této doby najít? Budete potřebovat pozorný a rychlý zrak. Zvládnete-li úkol splnit, zařadíte se k těm nejlepším. Proto neváhejte a dejte se hned do práce a do 12 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - flutie8211

Do 12 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Zvládli jste chybu v čase najít?
Ano, zvládli.
33,3 %
Ano, ale až po časovém limitu.
0 %
Ne, vůbec nezvládli.
66,7 %
Celkem hlasovalo 9 čtenářů.


Pokud jste strom prohlédli pozorně, tak jste chybu jistě našli. Otázkou je, zda jste to stihli v časovém limitu. Jestliže ano, tak jste šikovní a patříte k těm nejlepším. Pokud ne, není důvod ke smutku. Příště to může být úplně naopak. A pro vaše potěšení se můžete podívat na obrázek níže, kde je označen chybný lísteček. Ta chvíle, kdy jste své myšlenky odklonili od všedních starostí, je k nezaplacení. A klidně můžete dát úkol vyzkoušet někomu dalšímu, abyste své výkony mohli porovnat.

Foto: Pixabay - Flutie8211

A tady je chybný lístek.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz