Hlavní obsah
Hry

I zvířátka se těší na Vánoce. Najdete schovaného medvídka do 9 sekund?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Ztasel

Vánoce milují nejen děti, ale i dospělí a také zvířátka na obrázku. Už se nemohou dočkat vánoční nadílky. Všichni už jsou natěšeni u vánočního stromečku. Chybí už jen medvídek.

Článek

Aby mohla zvířátka začít slavit Vánoce, musí být kompletní. Jenže medvídek se někam schoval a nikdo ho nemůže najít. Pomůžete ho vypátrat? Ale pozor, zvířátka začnou slavit za 9 vteřin, tak si pospěšte, ať stihnete medvídka objevit včas, aby stihl vánoční nadílku.

Pro bystré oči to nebude jistě žádný problém. A děti se také mohou připojit. Ti mají totiž ostříží zrak a nic jim neunikne. Hlavně, když se snaží objevit, co jim Ježíšek nadělí. Takže ani medvídek nemá šanci, že vyhraje. Čas běží, tak se pusťte do pátrání.

Foto: Pixabay - Ztasel

Najděte do 9 sekund schovaného medvídka.

Anketa

Vypátrali jste medvídka včas?
Ano, neměl šanci, byl objeven v pohodě do 9 vteřin.
83,7 %
Trošku nás potrápil, ale nakonec byl objeven i když ne v časovém limitu.
5,2 %
Ukryl se tak dokonale, že nebyl objeven.
11,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 172 čtenářů.


Vánoční nadílka u zvířátek už začala. Stihl to i medvídek? Pokud jste stihli medvídka objevit včas, přijměte gratulaci. Pokud ho stále hledáte, tak si zasloužíte nápovědu. I medvídek miluje vánoční dárečky a tajně pátrá, který je pro něho. Už víte, kde se ukrývá? Ano, správně, za dárečky pod stromečkem viz obrázek níže.

Foto: Pixabay - Ztasel

A tady se medvídek ukrývá.



Líbilo se vám vánoční pátrání? Tak se těšte na další a užívejte si předvánoční pohodu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz