Hlavní obsah
Hry

Jen ti nejlepší dokáží najít chybu do 9 vteřin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Flutie8211

Tento úkol bude vyžadovat opravdu dobrý zrak, abyste dokázali do 9 vteřin najít chybu na obrázku. Vyzkoušíte to?

Článek

Bude to tak trochu „piplačka“ najít chybu na obrázku. Je k tomu zapotřebí výborný zrak a orientaci v drobných detailech. A vše musí být velmi rychlé. Čas určený k nalezení chyby je 9 vteřin a to není opravdu mnoho. A hlavně utíká extrémně rychle. Tak se připravte, nebude to nic lehkého. Kdo to zvládne, bude patřit k nejlepším. Můžete začít a do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Flutie8211

Najděte chybu na obrázku do 9 vteřin.

Anketa

Dokázali jste chybu objevit?
Ano a v časovém limitu.
59,7 %
Dokázali, ale limit nestačil.
22 %
Ne, najít jsme jí vůbec nedokázali.
18,3 %
Celkem hlasovalo 191 čtenářů.


Nebolí vás oči z toho soustředěného hledání? Kdo již chybu našel, tomu patří velká pochvala. Komu se nedaří, ať nezoufá. Přichází pomoc v podobě obrázku bez chyby. Když si je oba porovnáte, tak chybu zajisté také objevíte.

Foto: Pixabay - Flutie8211

Obrázek bez chyby.

Uf! Byla to fuška, že? Ale nakonec byla chyba úspěšně nalezena. Nebo ne? Ať již hledání dopadlo jakkoliv, je tu správná odpověď. Chyba se nachází na níže vyznačeném domě, kde chybí žlutá okna, která ale na odrazu ve vodě jsou. Bylo to náročné hlavně pro oči, že? Tak je nechte chvíli odpočívat.

Foto: Pixabay - Flutie8211

A zde se nachází chyba.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz