Hlavní obsah
Hry

Máte 16 sekund na to, abyste našli chybu. Dokážete to?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Prázdniny končí a znovu se otevřou školy a školky, kde je již vše bezchybně připravené. Ale na obrázku školky chyba je. Najdete ji?

Článek

Opět se vrátit po prázdninách do školky, bude pro některé děti problém a pro některé pohoda. Ale nakonec bude společné hraní zábava. Jenže na obrázku dětí ze školky se vyskytla chyba. Budete schopni ji objevit? A ještě k tomu v časovém limitu 16 sekund? Zkuste se o to pokusit. Prověříte tím svůj zrak i postřeh. Možná to nebude tak jednoduché, jak se zdá. Kdo úkol úspěšně zvládne, bude opravdu dobrý. Proto se hned dejte do jeho plnění a do 16 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Do 16 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Dokázali jste objevit, kde je chyba?
Ano, dokázali a dokonce v čase.
16,1 %
Ano, dokázali, ale po delší době.
6,3 %
Ne, vůbec nedokázali.
77,6 %
Celkem hlasovalo 286 čtenářů.

Kdo z vás byl natolik úspěšný, že dokázal chybu najít v časovém limitu? Pokud jste to zrovna vy, přijměte gratulaci. Podali jste skvělý výkon. Jestliže jste chybu najít nedokázali, nevadí. Máte ještě druhou šanci s obrázkem bez chyby, který si níže prohlédněte. Když si oba dva porovnáte, chybu zajisté také objevíte.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Obrázek bez chyby.

Byl vám obrázek bez chyby nápomocen? Určitě ano. Pokud jste pozorně pátrali, tak jste jistě zjistili, že se chyba se nachází na klučíkovi uprostřed. U jeho levé kšandy chybí knoflík. A to byla hledaná chyba. Relax a zábava ať vás provází celý den.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz