Hlavní obsah
Hry

Máte 9 sekund na to, abyste na obrázku našli koalu. Dokážete úkol splnit?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - JillWellington

Šicí koutek byl dříve nepostradatelnou součástí většiny domovů. Koalu byste tam však hledali marně. Ale na obrázku ne. Tam skutečně je. Najdete ji?

Článek

Umět si něco ušít, přišít či opravit, bylo dříve běžnou záležitostí, kterou ovládala téměř každá žena. I na takto starém šicím stroji, co je na obrázku, dokázaly divy. Dnešní mladé ženy by možná ani nevěděly, co s tím, natož si ušít celé oblečení. To však nic nemění na tom, že je někde na obrázku ukrytá koala. Dokážete jí najít do 9 sekund? Jistě je to lehčí úkol než ušít šaty. Máte-li skvělý postřeh, tak to zajisté zvládnete. Začněte šít očima po obrázku a do 9 sekund na něm najděte koalu.

Foto: Pixabay - JillWellington

Do 9 sekund najděte na obrázku koalu.

Anketa

Našli jste koalu?
Ano a v časovém limitu.
52,5 %
Ano, ale času bylo potřeba více.
8,5 %
Ne, vůbec nenašli.
39 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 223 čtenářů.


Prošmejdili jste šicí koutek důkladně? Pokud ano, tak jste koalu určitě bez problémů objevili. Jestli se vám koalu nedaří najít, nezoufejte. Nejste v tom sami. A v první řadě jde o zábavu a relaxaci. Chcete-li vědět, kde se koala schovala, podívejte se na obrázek níže, kde je vyznačena. A možná se i plácnete do čela, že jste tam koukali a neviděli jí. Příště to určitě vyjde.

Foto: Pixabay - JillWellington

A tady je koala.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz