Hlavní obsah
Hry

Najdete chybu na obrázku do 7 sekund?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - alanajordan

Šplhání po laně vůbec není jednoduchá disciplína. Chce to mrštnost, lehkost a velkou sílu v rukou. Stačí malá chybička a letíte dolů jako hruška.

Článek

Pamatujete si na hodiny tělesné výchovy? Jak se muselo šplhat po tyči i po laně? A ještě k tomu na čas? Málokdo se na to těšil, byla to celkem dřina. Ale kdo to dokázal, měl právem velkou radost ze svého úspěchu. I vy můžete mít radost ze svého úspěchu ze šplhání po laně. A vůbec se přitom nenadřete. Nevěříte? Věřte. Stačí splnit následující úkol. Do 7 sekund najděte na obrázku chybu. Jednoduché, nebo ne? Uvidíte sami. Tak napněte všechny svaly, ať je váš výkon co nejlepší. Tři, dva, jedna, start a do 7 sekund najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - alanajordan

Najděte chybu na obrázku do 7 sekund.

Anketa

Dokázali jste chybu objevit?
Ano a v limitu.
77,8 %
Ano, ale až po limitu.
7,4 %
Ne, nedokázali.
14,8 %
Celkem hlasovalo 621 čtenářů.


Jak úspěšně šplhaly vaše oči po laně? Že jste chybu objevili v časovém limitu? Tak to je skvělé. Můžete se radovat ze svého úspěchu. Vyšplhali jste až nahoru. Pokud jste stále na začátku nebo marně neustále naskakujete, je tu pro vás pomoc v podobě obrázku bez chyby. Porovnejte si je a to by bylo, abyste chybu také neobjevili.

Foto: Pixabay - alanajordan

Obrázek bez chyby.

Tak už jste s pomocí také vyšplhali až nahoru? Sláva vítězům, čest poraženým. Dali jste si pozor při šplhání po druhém laně zleva? Dobře jste udělali. Kus lana u nohou chlapce totiž chybí. A to byla hledaná chyba. Štěstí, že se chlapec pevně drží. Tak a teď opatrně dolů. Cvičení těla i duše je u konce.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz