Hlavní obsah
Hry

Najdete chybu při potápění do 11 sekund?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - PrintOnDemandLibrary

K blížícímu se létu patří koupání a s ním i spojené potápění. Zvláště v moři můžete vidět mnoho zajímavého. Ale nesmí se tam vyskytnout chyba, jako je tomu na obrázku.

Článek

Při potápění dětí došlo k chybě. Budete schopni danou chybu nalézt do 11 sekund? Čas ubíhá rychle a chyba může být kdekoliv. Proto váš zrak i mozek musí být velmi pozorný a soustředěný. Komu se to podaří, bude patřit mezi ty nejlepší. Jste-li připraveni, vydejte se do podmořského světa a do 11 sekund najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - PrintOnDemandLibrary

Najděte chybu na obrázku do 11 sekund.

Anketa

Našli jste chybu při potápění?
Ano, našli a v limitu.
51,7 %
Našli, ale až po limitu.
10,9 %
Ne, vůbec nenašli
37,4 %
Celkem hlasovalo 147 čtenářů.

Podařilo se vám najít chybu v podmořském světě do 11 sekund? Tak to je paráda. Máte výborný postřeh a nic vám neunikne. Zasloužíte si potlesk. A kdo chybu nenašel, ať nesmutní. Pomůže vám jí najít níže obrázek bez chyby. Oba si je porovnejte a chyba vypluje nad hladinu.

Foto: Pixabay - PrintOnDemandLibrary

Obrázek bez chyby.

Pomohl vám obrázek bez chyby? Určitě ano. A proto již víte, že chyba se nachází na horní rybičce vlevo, které chybí zadní ocasní ploutev. Postřeh je procvičen a bude se vám hodit nejen při prozkoumávání podmořského světa, ale i při všech letních radovánkách.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám