Hlavní obsah
Hry

Najdete do 14 sekund chybu na obrázku?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Alanajordan

Pánové ve fráčku jsou jeden jako druhý. Partička tučňáků se vydala na gentlemanský pokec. Copak asi řeší? Možná chybu, co objevili. Najdete ji také?

Článek

Tučňáci vypadající jakoby byli oblečeni do fráčků, se vydali na pánskou jízdu. Co je jejich předmětem debaty, těžko říci. Třeba řeší chybu, kterou objevili nebo naopak nemohou najít. Jak jste na tom vy? Chcete být také úspěšní objevitelé? Tak do 14 sekund najděte na obrázku chybu. Času na hledání se zdá být dosti, ale pozor, ubíhá velmi rychle. A to vždy, když to zrovna nepotřebujete. A nyní se vám každá vteřina hodí. Proto ji zbytečně neztrácejte, začněte s hledáním a do 14 sekund objevte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - AlanaJordan

Do 14 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Zvládli jste chybu dohledat?
Ano, zvládli a v čase.
37,5 %
Ano zvládli, ale čas nestačil.
6,3 %
Ne, vůbec se nám chybu najít nepodařilo.
56,2 %
Celkem hlasovalo 16 čtenářů.


Prohlédli jste si obrázek s tučňáky důkladně? Pokud ano, tak jste jistě na chybu přišli. Jestliže jste to stihli v časovém limitu, tak přijměte gratulaci. Jste skvělí. Máte-li s nalezením chyby potíže, podívejte se na obrázek níže, který je bez chyby. Když si je vzájemně porovnáte, chybu také objevíte.

Foto: Pixabay - Alanajordan

Obrázek bez chyby.

Už jste na chybu také přišli? Tak paráda. Dnešní úkol máte zdárně za sebou. A kdeže je hledaná chyba? Skrývá se na druhém tučňákovi zprava, kterému chybí pod zobákem oranžová skvrna. Pánové ve fráčku mohou pokračovat ve své krasojízdě a vy také.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz