Hlavní obsah
Hry

Najděte do 20 vteřin pavouka a stanete se hrdinou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Ztasel

Pavouk nebývá obvykle moc oblíbené zvíře. A pokud má někdo z nich fobii, jako dívky na obrázku, je hned problém na světě. Naštěstí o pavoukovi zatím nikdo neví. Najdete ho dříve než bude pozdě?

Článek

Poklidné rodinné posezení by se mohlo změnit v noční můru, pokud by děvčata zjistila, že se v místnosti schovává pavouk. Proto je třeba ho najít dříve. Jste ochotni se pustit do hledání pavouka? Pokud je vaše odpověď i přes odpor k těmto živočichům kladná, tak to je super. Máte 20 vteřin na to, abyste pavouka vypátrali.

Foto: Pixabay - Ztasel

Najděte na obrázku do 20 vteřin pavouka.

Anketa

Nalezli jste pavouka včas?
Ano, bylo to lehké.
11,5 %
Ano, ale bylo třeba více času.
8,6 %
Ne, nalezen nebyl.
79,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 209 čtenářů.


Jestli jste prošmejdili obývací pokoj opravdu důkladně, tak jste pavouka určitě našli. Pokud jste ho neodhalili, nic se neděje. Berte dnešní pátrání jako trénink pro příště. A chcete vědět, kde pavouk číhá? Tak si prohlédněte obrázek níže, kde je pavouk označen.

Foto: Pixabay - Ztasel

A tady je hledaný pavouk.


Pořádně si označené místo přibližte ať pavouka vidíte. Schovává se na levé lampičce. Je skvělé, že byl nalezen dříve, než si ho dívky všimly. Skvělá práce a výborná zábava. Jen tak dále a s každým dalším úkolem budete lepší a lepší.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz