Hlavní obsah
Hry

Najděte do 8 sekund chybu na obrázku a staňte se mistry. Zkusíte to?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - ian1550

Na dovolené u vody jsou šlapadla a různé vodní atrakce častým zdrojem zábavy. Stejně jako třeba hledání chyb na obrázku. Jste připraveni na další?

Článek

Zajezdit si na šlapadlech po vodní hladině, a ještě k tomu se skluzavkou, vypadá jako skvělý zdroj zábavy. Ale i tady se musíte mít na pozoru, abyste nepřehlédli nějakou chybičku. Kdo se chce stát mistrem v hledání, musí do 8 sekund najít na obrázku chybu. Budete schopni úkol se ctí zvládnout? Přesvědčte se sami a prověřte své schopnosti na maximum. Připravte svůj ostrý zrak, soustřeďte se a do 8 vteřin najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - ian1550

Do 8 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Byla chyba do 8 sekund zdárně nalezena?
Ano, byla.
59,5 %
Nalezena byla, ale ne do 8 sekund.
8 %
Ne, vůbec nalezena nebyla.
32,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 375 čtenářů.


Připsali jste si další úspěch v hledání chyb na obrázku? Pokud ano, jste skvělí a řadíte se mezi mistry. Jestli na chybu nemůžete přijít, nebuďte naštvaní. Každý den nemůže být posvícení a účelem není smutek a vztek, ale zábava a relaxace. K vaší radosti vám na pomoc přichází níže obrázek bez chyby. Porovnejte je a chyba se vyplaví nad hladinu.

Foto: Pixabay - ian1550

Obrázek bez chyby.

I zábava na šlapadlech musí jednou skončit. Byla-li chyba zdárně objevena, zasloužíte si pochvalu. A jestli ne, zbývá jen dodat, kde se nachází. Chyba je na oranžovém šlapadle stojícím mezi žlutým a zeleným šlapadlem. Na jeho žebříku na skluzavku chybí prostřední stupínky žebříku. Bez nich se na skluzavku poleze těžko. Výborně. Vše je úspěšně dokončeno a na příště natrénováno.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz