Hlavní obsah
Hry

Najít chybu u seniorů do 12 vteřin bude opravdu těžký oříšek. Troufnete si?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - RosZie

Večer v domě seniorů probíhá poklidně. Každý se spokojeně věnuje své oblíbené zábavě. Vše se zdá být perfektní a bezchybné. Ale není. Rozlousknete tento oříšek?

Článek

Ať už jsou pro seniory příjemnou zábavou kočičky, notebook nebo pletení, je vcelku jedno. Každý má to své oblíbené a je to tak v pořádku. Co však není v pořádku je, že se na obrázku spokojených důchodců vyskytuje chyba a je třeba jí najít. Přidáte se k dalším úspěšným hledačům a pokusíte se chybu objevit? Ještě malou drobnost. Abyste byli opravdu úspěšní, tak chybu musíte najít do 12 vteřin. Cítíte se na to? Jestli ano, tak dlouho neotálejte a pusťte se do důkladného a rychlého prohledávání a do 12 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - RosZie

Najděte chybu na obrázku do 12 vteřin.


Anketa

Přišli jste na to, kde je chyba?
Ano a v časovém limitu.
46,7 %
Ano, ale až po limitu.
7,1 %
Ne, vůbec.
46,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 677 čtenářů.

Poklidný večer u seniorů se chýlí ke svému konci. Stihli jste chybu objevit? Jestliže ano, tak jste opravdu moc dobří a své smysly máte výborně vycvičené. Pokud ne, nevadí. Pro snadnější nalezení chyby je níže obrázek bez chyby. Porovnejte a uvidíte.

Foto: Pixabay - RosZie

Obrázek bez chyby.

Už jste přišli na to, co seniorům chybělo? No, spíše jedné seniorce. A to té, která vlevo pracuje na notebooku. A co jí chybí? Jedna nožička od brýlí. Bylo to záludné, těžké anebo lehké? To si každý musí zhodnotit sám. A svůj procvičený zrak mějte připravený na příště.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz