Hlavní obsah
Hry

Pozor, medvěd číhá u dětského tábora. Chytíte ho?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Ztasel

Poklidné táboření dětí a dospělých by mohlo být ohroženo. Kolem tábora se totiž potuluje medvěd. Nikdo o něm nemá ani tušení. Je třeba ho rychle najít. Najdete ho?

Článek

Na dětském táboře probíhá vše, jak má. Někdo udržuje oheň, další si hrají, jiní odpočívají nebo si čtou. Ani jeden z nich netuší, že se v jejich blízkosti vyskytuje medvěd. Je dokonale maskován a objevit ho není vůbec snadné. A obzvláště, když na jeho dopadení je jen 20 vteřin. Troufnete si na hledání medvěda? Tak se připravte, nebude to snadné. A hurá na medvěda. Do 20 vteřin najděte medvěda na obrázku.

Foto: Pixabay - Ztasel

Najděte na obrázku medvěda do 20 vteřin.

Anketa

Dopadli jste medvěda?
Ano a dokonce do 20 vteřin.
38,7 %
Ano, ale trvalo to o mnoho déle.
6,5 %
Ne, bohužel nedopadli.
54,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 31 čtenářů.


Tak jaký byl hon na medvěda? Dopadli jste ho nebo si s vámi dokonale pohrál? Kdo ho dokázal objevit, tak je opravdu velmi dobrý a patří mu obdiv. Koho medvěd vypekl, ať nesmutní. Vše byla jen hra a zábava pro zpestření všedního dne a pro procvičení zraku. A jste zvědaví kam se medvěd ukryl? Podívejte se tedy na obrázek níže, kde je medvěd označen a polapen.

Foto: Pixabay - Ztasel

A tady je medvěd schovaný.


Už ho vidíte? Byl neskutečně blízko. A abyste si jej mohli lépe prohlédnout, budete si ho asi muset přiblížit. Medvěd se skrývá za pařezem a je vzhůru nohama. Paráda. Skvělý hon na medvěda je u konce. Můžete si jít upéct buřta a pak spát.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz