Hlavní obsah

Procvičte si svůj postřeh na následujícím obrázku. Jste připraveni?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Analogicus

Chcete-li si prověřit svůj postřeh, máte nyní příležitost na následujícím obrázku budovy. Dokážete úkol splnit do stanoveného časového limitu? Vyzkoušejte to.

Článek

Na obrázku budovy bude vaším úkolem, najít chybu. Tak snadné to ale nebude. Pro nalezení chyby na obrázku máte stanoven časový limit a ten je 12 sekund. Pokud do této doby úspěšně chybu naleznete, zařadíte se k těm nejzkušenějším luštitelům obrázkových postřehových hádanek. Jste-li připraveni a nachystáni, dejte se do práce a do 12 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Analogicus

Do 12 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Dokázali jste v časovém limitu chybu najít?
Ano, dokázali.
80 %
Chybu jsme našli, ale o něco déle.
20 %
Ne, chybu jsme vůbec nenašli.
0 %
Celkem hlasovalo 5 čtenářů.


Jak se vám hledala chyba na obrázku budovy plné oken? Stihli jste chybu najít? Jestliže ano, přijměte gratulaci. Posunuli jste se v žebříčku mezi ty nejzkušenější luštitele. Váš postřeh je výtečný. Pokud jste chybu neobjevili, nevadí. Stačí i nadále trénovat a úspěch se také dostaví. Pro usnadnění nalezení chyby, je níže obrázek bez chyby. Porovnejte si je a chybu jistě také zahlédnete.

Foto: Pixabay - Analogicus

Obrázek bez chyby.

Už víte, kde je na obrázku chyba? Nachází se v prostřední řadě oken, kde u třetího okna zprava chybí jedna okenice. V takovém množství okenic se dala lehce přehlédnout. Jste skvělí, že jste jí našli.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz