Hlavní obsah
Hry

Sněží a mrzne. Na fotbal venku to nebude. Míč se musí uklidit. Ale, kde je?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - missartem

Zima chce ještě ukázat svojí sílu. Mrzne a hustě sněží. Na fotbal venku to zcela není. Fotbalový míč se musí ještě uklidit. Jenže se někam ztratil. Ale kam?

Článek

Kluk si chtěl zahrát fotbal, ale začalo sněžit a mrznout. Tak musí „kopačák“ ještě uklidit. Jenže ho nikde nemůže najít. A už mu zbývá jen 9 sekund. Pomůžete mu? Ano? To je od vás hezké. Připravte si tedy svůj bystrý zrak a rychlý postřeh a můžete se pustit do hledání. Máte 9 sekund na to, abyste klukovi pomohli najít fotbalový míč. Jistě to pro vás bude hračka. Tři, dva, jedna, začínáme…

Foto: Pixabay - missartem

Najděte na obrázku fotbalový míč do 9 sekund.

Anketa

Vypátrali jste fotbalový míč včas?
Ano, zajisté, žádný problém.
63,6 %
Vypátrali, ale až po delší době.
2,3 %
Ne, bohužel, nevypátrali jsme ho vůbec .
34,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 44 čtenářů.


Nezmrzli jste či nezapadali sněhem při hledání? Hlavně, jestli se vám podařilo fotbalový míč najít. A i kdyby ne, nevadí, alespoň jste si procvičili své smysly na příště. Tentokrát nebylo hledání nikterak obtížné. Taková oddechovka. Pokud ho přeci jen nemůžete stále najít, podívejte se na obrázek níže, kde je hledaný míč zaškrtnutý.

Foto: Pixabay - missartem

A tady se nachází ztracený míč.



Fotbalový míč byl nalezen a chlapec je spokojen. I když si bude muset počkat až zima skončí. Důležité je, že se míč našel a vy jste se pobavili a  procvičili si své smysly a zrak. Nikdy nevíte, kdy se vám to bude hodit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz