Hlavní obsah
Hry

Vyluštěte, kde se skrývá chyba na obrázku. Jste připraveni?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Flutie8211

Najít chybu na obrázku se nezdá být tak těžký úkol. Ale pokud je omezen krátkým časem, tak už to tak snadné není. Zkuste si následující úkol.

Článek

Na obrázku se sklápěcím autem se vyskytuje chyba. Vaším úkolem je tuto chybu odhalit. Ale pozor. Úkol je časově omezen na 9 sekund. Do této doby musíte chybu najít. Myslíte si, že to dokážete? Pokud úkol úspěšně zvládnete, přidáte se k těm nejšikovnějším luštitelům obrázkových hádanek. Připravte si svůj zrak a do 9 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Flutie8211

Do 9 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Odhalili jste chybu včas?
Ano, odhalili.
68,2 %
Ano, odhalili, ale až po limitu.
9,4 %
Ne, vůbec jsme chybu neodhalili.
22,4 %
Celkem hlasovalo 85 čtenářů.


Kdo z vás se stal úspěšným hledačem chyb, tomu patří gratulace. Pokud jste chybu nevypátrali, nebuďte rozladění. Hlavním účelem je zábava a relaxace. A když to nevyjde teď, vyjde to příště. Stačí se snažit a stále zkoušet nové výzvy. Pro vaši radost, se níže můžete podívat na obrázek bez chyby, kterou pak snáze dohledáte.

Foto: Pixabay - Flutie8211

Obrázek bez chyby.


Podařilo se? Byla chyba objevena? Určitě ano. Proto už jen zbývá říci, kde se ukrývala. Na čtvrtém stromě zprava chybí zelená koruna stromu. Pro dnešek je úkol splněn, tak zase příště.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz