Hlavní obsah
Hry

Vyřešte následující postřehový úkol a staňte se těmi nejlepšími!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Malíř již své dílo namaloval. Nyní svůj obraz vystaví na obdiv všem a může si jít odpočinout. Vy však odpočívat nebudete. Máte před sebou práci. Splnit následující postřehový úkol. Jste nachystáni?

Článek

Máte-li dostatek klidu kolem sebe, abyste se mohli bedlivě soustředit, tak se můžete pustit do plnění obrázkového úkolu. Jeho účelem je najít na obrázku luční kobylku. A to do pouhých 12 sekund! Troufnete si na to? Je-li vaše odpověď kladná, je to super zpráva. Nejen, že procvičíte svůj zrak, ale také svoji mysl. A to není nikdy ke škodě. Právě naopak. Proto se déle nezdržujte a do 12 sekund najděte na obrázku luční kobylku.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Do 12 sekund najděte na obrázku luční kobylku.

Anketa

Splnili jste úkol úspěšně?
Ano, kobylku jsme našli a včas.
50 %
Částečně, kobylku jsme sice našli, ale po delší době.
12,5 %
Ne, kobylku jsme totiž vůbec nenašli.
37,5 %
Celkem hlasovalo 8 čtenářů.


Dokázali jste kobylku najít nebo vám unikla? Pokud jste ji zahlédli do 12 sekund, jste opravdu dobří. Vašim očím nic neunikne a váš postřeh je rychlý jako vítr. Kdo kobylku přehlédl, tomu patří pochvala za snahu. A příště to může být úplně jinak. Jste-li zvědaví, kam se kobylka schovala, podívejte se na obrázek níže, kde je vyznačena. A pak si můžete třeba něco pěkného namalovat.

Foto: Pixabay - Beasternchen

A tady je luční kobylka.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz