Hlavní obsah
Hry

Za 8 sekund velbloudí karavana odjíždí. Stihnete najít chybu?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Manfredrichter

Projížďka na velbloudovi může být velmi zajímavým a úchvatným prázdninovým zážitkem. Ne každému se to však poštěstí. Tak se můžete alespoň pokochat obrázkem a přitom hledat chybu.

Článek

Povozit se na vysokém velbloudím hřbetě, je jistě velmi krásným a nezapomenutelným zážitkem. Nevýhodou je, že se za touto neobvyklou atrakcí musí daleko cestovat. A to již není pro každého. Místo toho můžete hledat chybu na obrázku s velbloudy. Máte na to však jen 8 sekund, takže musíte být velmi rychlí. Vaše oči budou mít plné ruce práce, aby stihly chybu včas najít. Proto není třeba více otálet, ale začít hledat a do 8 sekund najít chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Manfredrichter

Do 8 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Stihli jste chybu najít?
Ano, stihli do 8 sekund
52,7 %
Chybu jsme našli, ale po časovém limitu.
8,1 %
Ne, chybu jsme vůbec nenašli.
39,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 74 čtenářů.


Pátrání ve velbloudí karavaně je u konce. Dokázali jste chybu objevit? Jestliže ano, tak máte skvělý postřeh. Jen tak dál. Pokud chybu nemůžete najít, je tu pro vás pomoc v podobě obrázku bez chyby, který si můžete níže prohlédnout a chybu také objevit.

Foto: Pixabay - Manfredrichter

Obrázek bez chyby.

Hledání chyby dospělo ke svému závěru. Ať už jste na ni přišli nebo ne, hlavní je, že jste se na chvíli zabavili a odreagovali se. A nyní je tu odtajnění. Chyba se nalézá na velbloudovi úplně vpravo, kde na jeho sedačce chybí část tyčky u opěradla. Chyba je nalezena a karavana může odejít. Vy odcházet nemusíte a můžete si vyzkoušet spoustu dalších obrázkových úkolů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz