Hlavní obsah
Hry

Zvládnete do 9 sekund najít na obrázku chybu?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Čas je neúprosný. Ubíhá rychle a každému stejně. V tom je spravedlivý. Ale mít jen 9 sekund na zvládnutí úkolu? Není to málo?

Článek

Čas letí jako splašený a 9 sekund v životě může znamenat buď moc dlouhou nebo naopak moc krátkou dobu. Když jde o život, tak i pouhých 9 sekund může být moc dlouhých. Ale, když jde o postřehový obrázkový úkol? Bude 9 sekund dlouhá nebo krátká doba na nalezení chyby? Zjistěte to a přesvědčte se sami, zda vám tento čas bude stačit ke splnění úkolu. Neváhejte již ani vteřinu a do 9 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Do 9 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Bylo 9 sekund krátká nebo dlouhá doba na nalezení chyby?
Byla dlouhá, v pohodě jsme v tomto čase chybu našli.
74,4 %
Byla krátká, chybu jsme sice našli, ale až po této době.
12,8 %
Krátká nebo dlouhá, to je jedno, chybu jsme totiž vůbec nenašli.
12,8 %
Celkem hlasovalo 39 čtenářů.


Čas stanovený pro tento úkol vypršel. Zvládli jste chybu najít? Pokud jste dokázali do 9 sekund chybu rozluštit, jste skvělí. Vaše postřehové schopnosti jsou na dobré úrovni. Zdá se, že pravidelně trénujete a svůj zrak i mozek posilujete. Kdo se s časem i chybou trochu pral, ten si může oddechnout při obrázku bez chyby zobrazeném níže. Když si je oba porovnáte, chybu dodatečně také dohledáte.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Obrázek bez chyby.


Čas nejde zastavit ani nijak obejít. Proto i čas na postřehový úkol vypršel. Zbývá už jen prozradit chybu. Ta se skrývá v přesýpacích hodinách, kde chybí uprostřed proud písku, který se přesýpá ze shora dolů a určuje čas. Je čas se rozloučit, abychom se zase mohli sejít u dalšího úkolu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz