Hlavní obsah

Nehoda na Brněnské v Olomouci: Řidička BMW srazila plot, tři zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Zničená zastávka Pionýrská

Ve čtvrtek v pozdních večerních hodinách se stala v Olomouci na Brněnské ulici dopravní nehoda. Osobní auto BMW vrazilo do plotu zastávky Pionýrská a zranilo dva lidi, čekající na tramvaj.

Článek

Obecný pohled

Kolem půl desáté večer se v městské části Nová Ulice na ulici Brněnská u zastávky Pionýrská stala nehoda, která mohla mít tragický dopad. Osobní auto BMW s dvaašedesátiletou řidičkou z neznámých důvodů narazila do plotu, lavičky a automatu na tramvajové zastávce. Auto utrpělo škody a s tím i řidička osobního vozu. Na tramvajové zastávce čekali na tramvaj dva lidé ve věku 20 a 22 let. Slečna utrpěla zranění ramena a pohmoždiny, muž byl chvíli v bezvědomí, později se probral.

Kusy rozbitého zábradlí se rozletěly do podchodu a po celé tramvajové zastávce.

,,Uklízeli jsme následky na zastávce a ráno jsme nainstalovali provizorní hrazení, místo chybějícího zábradlí. Na tramvajový provoz neměla nehoda vliv''. Sdělila mluvčí DPMO Anna Sýkorová pro Olomoucký deník.

Tramvaje dočasně večer nezastavovali ve předu zastávky u standartního označníku, ale o kus dříve. Do kolejí se podle dostupných informací nedostaly větší kusy rozbitého oplocení.

Tramvaje linky č. 4 dojezdily standartně provoz, projížděli sníženou rychlostí.

Nehoda byla uklizena a provoz na dálnici byl obnoven okolo půlnoci.

Pohled autora článku

Autor tohoto článku () - ,,Bydlím na Nové Ulici a nehodu jsem slyšel a následně viděl prostřednictvím okna, rána byla veliká, že musela být slyšet na Povlu nebo Tabulovém vrchu. Auta se zastavily, většina byla odkloněna přes ulici Hraniční, kolona byla veliká. Některá auta, která dlouhodobě čekala, mohla v jednu chvíli projet, poté byla auta puštěna až cca v 23:50 - 0:10 (kolem půlnoci)''

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz