Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Malý kašpárek, nebo alfasamec? Víte, jak na výběr sexuálního partnera?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

Každá žena má vlastní preference. A také způsoby, jak svůj ideál na první pohled poznat.

Spousta žen preferuje u svých sexuálních partnerů nádobíčko větších rozměrů. Může za to evoluce, která větším mužstvím demonstruje lepší dispozice partnera pro uspokojení ženy. Neplatí to však vždy.

Článek

Existuje řada důvodů, proč se ženy uchylují spíše k menším penisům - mezi nejčastější patří jednoduše bolest při souloži. Pochva je sice elastická, avšak není tak hluboká, jak si mnozí pánové myslí. Skutečná hloubka je okolo jedenácti centimetrů, přičemž je potřeba počítat s odchylkou na obě strany. Průměrná délka penisu po ztopoření je pak kolem čtrnácti centimetrů, což se může s ohledem na oba rozměry jevit jako adekvátní číslo.

Zakořeněné pudy jsou ovšem silné a ve velkém přirození nejedna dáma vidí nadsamce, který ji během kopulace přivede k extázi. Jenže přání se v mnohých případech rozchází s realitou. Jdete na diskotéku či do baru a máte vidinu seznámení se s přitažlivým partnerem, kterého si hodláte dovést na pokoj. U baru sedí mladý muž s vyrýsovanou muskulaturou, krásným chrupem a opálenou pletí. Po dvou skleničkách je mládenec svolný a následuje dějství v ložnici. Právě tam ale přichází hořké zklamání.

Pochopitelně, každá žena má jiné způsoby, jak najít optimálně obdařeného milence - od délky prstů, velikosti chodidel až po tělesnou výšku. Sexuální expertka Tracey Coxová ve své verzi legendární Kámasútry vysvětluje, jaké existují typy mužů v souvislosti s velikostí přirození, aby se chtivá slečna nebo paní vyvarovala nemilých překvapení. Věřte, nevěřte…

Zajíc - tento muž má své mužství nejméně vyvinuté, maximálně třináct centimetrů. Správně, poznáte ho podle ostatních částí těla, které jsou rovněž drobnější, ať už zadek, dlaně či chodidla. Typický klouček bez ohledu na věk. Rošťácký úsměv a krásné vlasy zaručeny.

Býk - muž v této kategorii je na tom lépe. Jeho chlouba měří okolo osmnácti centimetrů a poznávacími znameními mohou být právě krásně mužné ruce, klidné, ale sebejisté vyjadřování a celkově větší fyzická vyzrálost.

Hřebec - je označení, které ocení ženy, jež si potrpí na opravdu vyvinutého milence. Svou délkou atakuje číselnou hranici dvaceti pěti centimetrů a je si toho dobře vědom. Způsoby má hodně suverénní, tělo štíhlé, protáhlé uši, hlavu i rty. Vlasy má rovněž husté, ovšem zde již od prvního pohledu poznáte, že máte co do činění se skutečným borcem. Na jeho rukou vás snadno upoutají udržované a požitkářské nehty.

Pokud se však bavíme o Kámasútře jako takové, ani hřebci nepomůže jeho úchvatný nástroj. Velká část úspěchu nedílně souvisí se schopností uvést kýžené techniky do praxe.

Zdroj:

Wikipedie

Kámasústra - Cox, Tracey (Euromedia, 2008)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz