Hlavní obsah
Sport

MS lední hokej, Česko-Rakousko, tentokrát si Rakousko ani neškrtlo

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Yerry Yu, Unsplash

Lední hokej

Velmi očekávaný souboj mezi Českem a Rakouskem vyvrcholil jasným vítězstvím českého týmu. Rakousku se nepovedlo vstřelit ani jeden gól do brány.

Článek

Česko-Rakousko, Rakousko si tentokrát ani neškrtlo

Očekávaný souboj mezi Českem a Rakouskem přinesl Česku ovoce v podobě jasného vítězství. Čeští hokejisté nedovolili soupeřovi ani jeden gól. Na úžasném výsledku se samozřejmě podílel celý český hokejový tým. Ale v části, když Česko hrálo v oslabení má lví podíl na pěkné výhře vynikající brankář Petr Mrázek.

V brance protihráčů se činil David Madlener.

Pád Davida Kämpfa

David Kämpf padá na led, když ho Paul Stapelfeldt narazil na mantinel. Doktor českého týmu míří na led.

První gól

První gól padne od Ondřeje Kašeho, který použil na rakouského brankáře svou osvědčenou fintu. V čase 19:33 při nařízeném trestném střílení Ondřej Kaše míchá skóre na 1:0 a Česko vede nad Rakouskem. Parádní počin.

Vyloučení Radko Gudase

V čase 21:06 je Radko Gudas poslán na trestnou lavici za podražení Marca Rossiho v obranném pásmu.

Vyloučení Davida Maiera

Kvůli podražení Ondřeje Paláta byl David Maier vyloučen a Česko hraje přes minutu v sestavě 4 na 3.

Druhý gól

Druhý gól Česka zajistí Dominik Kubalík, který využívá přesilovky a v čase 35:49 navyšuje skóre na 2:0 nad Rakouskem. Krása.

Třetí gól

Neskutečnou rychlost využil Jakub Flek a překonal brankáře Madlenera. Neuvěřitelná rychlost českého hokejisty. Česko vede 3:0 nad Rakouskem. Bezva.

Obávaná třetí třetina

Po předchozích zápasech, kde Rakušané ukázali svou silnou stránku především ve třetí třetině utkání, musí být národní tým stále ve střehu, ačkoliv vedeme.

Čtvrtý gól

Čtvrtý gól střílí do branky rakouským protihráčům David Tomášek. V čase 41:31 zvyšuje náskok českého týmu na 4:0 nad Rakouskem.

Do konce zápasu se odehrály ještě nějaké zajímavé momenty, ze kterých mohly ještě být góly na obou stranách tohoto duelu.

Postup do čtvrtfinále

Postup do čtvrtfinále si tímto výsledkem národní tým zajistil. Velká gratulace.

Posila českého týmu

Martin Nečas posílí českou hokejovou reprezentaci na MS. Do Česka dorazí v sobotu 18.5. Jakou roli bude v týmu zastávat zatím trenér národního týmu neprozradil.

Děkujeme všem hokejistům za krásné hokejové utkání.

Zdroje:

Autorský text zpracován na základě zhlédnutí zápasu Česko -Rakousko.

https://isport.blesk.cz/

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz