Článek
A já se o to musím podělit. Zase jsme měli v práci volnou chvilku. A protože do kuřárny nechodím, anžto mi cigareta nic neříká, zůstala jsem s kolegyněmi v kanceláři. Ale to jsem neměla dělat. Probíralo se, co bude dneska v Prostřeno. A to je tedy bizár.
Míra prý vaří rád
Kdo nevěří, ať tam běží a mrkne na článek, který mi kolegyně ukázaly (stačí sjet dolů, mám ho ve zdrojích). Já se taky nestačila divit svým očím. Bude tam nějaký Míra – od pohledu nic moc, ale nesuďme oblek podle obalu, že jo. Na první pohled měl totiž docela fajn menu – avokádový toast, jablečnou špičku. No, proč ne. Nechápala jsem, co je na tom špatného. A pak to začalo. Ten člověk krájí na stejném prkénku kuřecí maso, které jde osmažit, a hned nato i syrovou zeleninu, kterou k němu bude podávat. Brr. To je na obecné ohrožení. To vážně štáb nechá někoho, aby hostům servíroval takové jídlo? A co salmonela a ty další věci?
Knedlíčky ňahňá rukama a špička…
Potom jen tak vezme játra, rozmačká je v rukách a dělá knedlíčky. To tedy musela být dobrota. Játra se odjakživa melou, aby měla v polévce tu správnou konzistenci a dobře se provařila. I když teda vývar vypadá na těch fotkách asi ze všeho nejlíp.
Panenka se smetanovou omáčkou? Jen smetana a pepř. A pěkně tvrdý. A ona jablečná špička? Toast pečený s jablkem (včetně jádřince), trocha tvarohu nahoře a nějaká dekorace. Nevím, za tohle by se měly dávat body minusové. Nic jiného.
Tak jsem si zase rozšířila obzory. Já tedy asi začnu kouřit. To se možná dozvím zajímavější věci než tenhle bizár z naší televize. Dívat se na to nebudu, ale kdo chce, má dneska možnost. Kolegyně tvrdí, jak si u toho parádně odpočinou. Já nevím, mě by asi museli uspat, abych si odpočinula. Jinak bych z toho měla noční můry ještě tak měsíc. A vůbec, příště tam pošlu vařit našeho psa. Ten sice do všeho strčí ocásek, ale jinak je jistotně ve skrze rozkošný. A jak se tak koukám, bude mu to bohatě stačit. V pořadu o vaření totiž vařit vůbec nemusíte umět.
Zdroj: