Hlavní obsah
Lidé a společnost

Agáta Hanychová rozzuřila maminky: Mlaťte děti, jak uznáte za vhodné, vzkázala jim

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Do kontroverzního tématu se nedávno pustila modelka Agáta Hanychová se svou kamarádkou Ornellou Koktovou. Svými názory na výchovu totiž některé maminky pěkně pobouřily!

Článek

V České republice je výchovný pohlavek ještě stále zažitým způsobem výchovy. A ačkoliv se mladé generace od fyzických trestů odvracejí a snaží se výchovné prohřešky řešit domluvou a vysvětlováním, jsou tací, kteří si pevně stojí za tím, že je to zkrátka nejlepší řešení „krizové situace“.

Zavzpomínaly na krušné dětství

Ornella Koktová a Agáta Hanychová slaví se svým podcastem nevídaný úspěch. Vydělává jim stovky tisíc měsíčně a posluchači netrpělivě čekají na každý díl. Nedávno se pustili do dílu, kde probíraly výchovné facky i svoje zkušenosti z dětství.

Agáta tak prozradila, že její maminka Veronika Žilková nešla pro ránu daleko, Ornella zase vzpomínala na lámání vařečky, kterou pak musela zaplatit z kapesného. „Starou Štiku jsem neměla nikdy ráda, ale pokud zlomí o dítě vařečku a zvlášť o malou holku, tak to už je na hranici nějaké duševní poruchy. To je naprosto odporný,“ zastala se Ornelly jedna ze sledujících. Ačkoliv u svých dětí neuplatňují stejný přístup, klidně pár výchovných rozdají. Často si vyměňují rady na klučičí pubertu - obě mají dvanáctileté syny, kteří si občas umí postavit hlavu. A to se pochopitelně některým sledujícím nelíbilo!

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Ornella a Josef Koktovi jsou už roky šťastní bok po boku

Někteří sledující jim děkovali

Ačkoliv hned u podcastu se objevilo mnoho souhlasných komentářů, kde lidé chválí, že to cítí úplně stejně jako dámy, ve veřejném prostoru mimo vznikly některé diskuze, kde maminky takový přístup odsoudily a upozornily na to, že takové výchovné metody by měly být už dávno překonané. Ornella se přitom divila, že by měl v Česku platit zákon, který tělesné tresty zcela zakáže.

Nakonec Agáta vzkázala posluchačům, že mají mlátit své děti, jak uznají za vhodné. Zdá se, že přišla s dalším kontroverzním výrokem, který jí sledující nedarují! „Nedovedu si představit co by mne donutilo tak klesnout, abych uhodila dítě, nevážila bych si sama sebe,“ napsala jedna z nich. „Musíš použít fyzický tresty, protože nestíháš tři děti. Tak já nevím, nenapadlo jí si nedělat teda tři děti, ale třeba jen jedno nebo dvě?“ nebere si vůči Agátě další servítky. Je jasné, že takhle kontroverzním tématem si dámy všude přátelé rozhodně neudělaly!

Zdroj: Instagram, super.cz, extra.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz