Hlavní obsah
Lidé a společnost

Gruberovi jsou ve Zlaté labuti nedocenění, myslí si diváci. Ve skutečnosti jsou herci samé tajemství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Ve Zlaté labuti je za hlavní hvězdu především půvabná Kristýna Ryška, která předvedla svůj životní výkon. Kdo však zazářil ve vedlejších rolích, a málo se o něm mluví? Přeci manželé Gruberovi!

Článek

Herec Jaroslav Plesl je idolem mnoha dívek a žen. Je proto až s podivem, že se po jeho boku snad nikdy žádná oficiálně neobjevila! Jeden čas šly dokonce zvěsti o tom, že jeho láskou jsou muži, ale ani o tom nikdy nepromluvil. A tak se mohou jen divačky domnívat, komu dává pozornost, o kterou by tolik stály také!

Gruber je oblíbený bídák

V seriálu Zlatá labuť sice hraje bídáka, který týrá celou Prahu, scenárista to ale napsal tak dokonale, že místo toho, aby ho na ulici diváci zastavovali a bědovali nad tím, jak zlý je, ženy si ho naprosto zamilovaly. Nezmění to ani drsná scéna s Beátou Kaňokovou, kde si její postava Evy Duškové vezme život.

Ve skutečnosti je Jaroslav Plesl tajemný muž, který ve svém volnu miluje historii starých hradů, a dokonce na nějakých provázel. Jde z role do role, říká se o něm, že je precizní a ve své práci vyniká - zda má ale v životě štěstí i v lásce, to si zkrátka nechává pro sebe.

Foto: se souhlasem TV Nova

Beáta Kaňoková a Sarah Haváčová ve Zlaté labuti

Tajemný advokát vedle paní Gruberové

Půvabná herečka Sarah Haváčová jde z role do role, a není to jen postava paní Gruberové, ve které naprosto září. Diváci si ji pamatují také z minisérii Metoda Markovič: Hojer.

I v soukromém životě se jí však daří! Před lety prozradila, že jejím partnerem je vážený advokát, zda je tomu ale tak nadále, to si nechává krásná herečka pro sebe.

Přitom kvůli němu prošla velkou zatěžkávací zkouškou. Tři roky měli vztah na dálku, když její partner studoval v Cardiffu. První rok za ním létala, jak mohla, další rok dojížděl on za ní do Ostravy, a až třetí spolu konečně začal žít. Uvidíme, zda se Haváčová brzy dočká šťastnějšího osudu než paní Gruberová. Dřív měla ve svém životě i herce, dobrou zkušenost s nimi ale nemá. Zdá se, že ani ona nebo Plesl osud svých postav nesdílí, ale nějaká ta tajemství mají zkrátka také…

Zdroj: super.cz, extra.cz, TV Nova, VOYO

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz