Hlavní obsah
Umění a zábava

Chystají scenáristé konec Noriky a Filipa v Jedné rodině? Herci už mají jiné plány

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Asi nejotravnější pár v Jedné rodině to má spočítané! Zatímco Norika Holasová plánuje hvězdnou kariéru syna Mikeše, Filip už zřejmě tuší, že mladší manželku mu byl čert dlužen. Zatímco s Petrou už by si užíval vytouženého klidu, tady je to jinak.

Článek

Norika Holasová je od začátku tak trochu kontroverzní postavou. Nejdřív chtěla být inluencerka, což se jí možná povedlo, nikdo netuší, protože skončila u kávovaru ve Vodárně. Ani to by nebyl problém, kdyby do manželství s Filipem stále nepřinášela drama, vypočítavost - a tak trochu lží.

Mladší manželce už nestačí

Nejdřív vyrazila za Petrou, aby jí ubezpečila, že mají s Filipem nárok na podíl z prodeje domu, o který její muž nestál. Pak domluvila, že bude malý Mikeš hrát ve filmu a stane se z něj velká hvězda. To by jí Filip ještě toleroval, kdyby se nechystala se synem odletět do Ameriky na úplně jinou dobu, než manželovi řekla. Bude právě tohle konec jejich podivné lásky?

Norika je totiž ztělesněním situace, když se chlap zblázní. Doma měl krásnou a vstřícnou Petru, jenže ho sbalila mladší kočka, která zcela náhodou - jistě - otěhotněla. Teď musí v padesáti letech zase řešit to samé. Žena chce dům, kariéru, pozornost…

StarDance volá

Jenže nejen seriálový Filip má už možná hlavu jinde. Jeho představitel Filip Blažek míří do StarDance, kde se bude ucházet o titul krále tanečního parketu. A jelikož to rozhodně není první řada, už dávno víme, že natáčet při tom tak náročný seriál možná nebude možné. Blažek tak s velkou pravděpodobností ze seriálu odejde.

Jenže ani představitelka Noriky, herečka Berenika Kohoutová, nemá teď ideální podmínky pro velký seriál. Je v očekávání druhého potomka, a tak by buď musela její postava otěhotnět nebo zcela zmizet. Tam možná míří právě tím, že neustále v seriálu manželovi lže a teď zařizuje synovi kariéru. Že by i jejich manželství bylo v troskách? Je totiž poslední, které vydrželo!

Zdroj: super.cz, TV Nova, VOYO

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz