Hlavní obsah
Lidé a společnost

Toni a Petr se k sobě nehodí, říkají diváci Zlaté labutě. Ve skutečnosti hereččin manžel žárlí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Ve Zlaté labuti Petr zase bojuje a rozhoduje se mezi dvěma ženami - jako už jednou předtím. Kdyby se udíleli ceny za Casanovu seriálu, jistě

Článek

Na sociálních sítích probíhá bouřlivá diskuze! Podle některých se k sobě zkrátka Petr a Toni vůbec nehodí a není mezi nimi chemie. To ale vylučují už slova samotné herečky Šárky Krausové, podle které dokonce její muž Ondřej Kraus na Adama Vaculu tak trochu žárlí!

Přeskočila na place jiskra?

„Člověk když dělá herectví, tak to zná, že je to celé hra. Nemáme důvod žárlit. A v divadle už absolutně ne, protože tam máme milostné scény s našimi kamarády,“ prozradila Krausová, pro kterou je domovskou scénou vinohradské divadlo. Tam se potkává například se svým bývalým partnerem Markem Lamborou.

„Spíš bychom na sebe mohli žárlit, když točím ve Zlaté labuti s Adamem Vaculou, kde se tolik neznáme a může tam přeskočit nějaká jiskra neznámého okouzlujícího muže nebo ženy. Tam je to spíš nebezpečné. Ale jsme herci a víme, že k naší profesi to holt patří – hrát s někým milostné příběhy. Už se od toho umíme odstřihávat,“ dodala. Zda ale opravdu přeskočila jiskra i ve skutečnosti, to si nechala Šárka pro sebe.

Foto: se souhlasem TV Nova

Adam Vacula a Šárka Krausová ve Zlaté labuti

Poslední díly už jsou o ničem, píšou diváci

Navzdory tomu, že se scenáristé pokusili vytvořit skutečně velkolepou lovestory, jsou diváci z posledních dílů už zklamaní. Nejen, že jim nesedí návrat Báry, která si kolem chodí, jako by se nechumelilo, ani Toni podle nich není tou ideální partnerkou pro Petra.

Zatím mají totiž pocit, že to byla právě nová paní ředitelka, která Petrovi lhala o tom, že je Bára mrtvá. Mnozí si však myslí, že ztráta dokladů zapříčinila, že domněnky o její smrti byly oprávněné. Jak se to nakonec vysvětlí? A dá Petr prostořeké Báře přednost?

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz