Hlavní obsah
Umění a zábava

Co by bylo s hrdiny Zlaté labutě po válce, kdyby seriál pokračoval? Scénář je jasný

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Diváci jen marně čekali na to, že by se tvůrci umoudřili a přinesli jim alespoň krátký pohled na to, jak se jejich oblíbených hrdinům daří po válce. Jak by to asi bylo, kdyby seriál pokračoval?

Článek

Mnozí diváci se na sociálních sítích ve čtvrtek rozčilovali, že byl seriál ukončen až příliš rychle. Záběr na Báru, jak s Petrem odjíždí, je rozčílil. Skutečně by takhle ze dne na den utekli?

Z Bára by byla žena v domácnosti

Podnikatelský duch by v Petrovi zřejmě přetrvat a vybudoval by další firmu, pokud by mu to situace ve světě umožnila. Možná by se nedržel obchodu, ale šel by do jiného oboru. Snad někam, kde by to bylo v tu chvíli perspektivní, už kvůli probíhající válce. Klidně by mohl s Rudolfem rozšířit sanatoria.

Z Báry byla pravděpodobně šťastná máma a manželka. Eda by byl už velký, dětí by však měli s Petrem daleko víc. Žili by ve skromném bytě či domě, žádná okázalost. Až s koncem války by Petrovo jméno zase nabylo na důležitosti a možná by se rodina Kučerů vrátila na výsluní.

Toni v ústraní a bezdětná

Ředitelka Toni Adamová by své štěstí pravděpodobně našla u nějakého zámožného podnikatele, který udrží její potřebný životní standard. Stále by však po večerech vzpomínala na Petra, který jí zlomil svým návratem k Báře srdce. To by nepřekonala ještě několik let.

Navzdory svému věku by s dětmi stále otálela a přemýšlela, zda kdyby tehdy Petra nezradila, jsou dnes ještě stále spolu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Alena je po válce maminkou

Irenu s Alenou by štěstí nečekalo

Dámy si slíbily, že se hned druhý den po válce potkají na jejich místě, kde se vždy scházely. Pravděpodobnost, že by však zůstaly spolu, je takřka nulová. Ani ve čtyřicátých letech minulého století nebylo ještě lásce homosexuálních párů přáno.

A těžko říct, zda by právě Jakub o pár let později toleroval, že mu bude Alena znovu utíkat za Irenou. Těžko si jen představit, že si Alena vlastně vzala někoho, kdo vraždil a choval se vůči ní velmi zle. Udělala to kvůli Gruberovi, ten je teď mrtvý, ale lásce s Irenou stále brání to, jak je homosexualita ve světě vnímaná.

Kristýna s Vojtou by konečně našla štěstí

Lásce mladému páru už nic nebrání, otec Kristýny je mrtvý. Pravděpodobně by tak po událostech ve Zlaté labuti byli spolu. Nakonec by se vzali, měli děti a byli obyčejně šťastní.

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz