Hlavní obsah
Umění a zábava

Další Beáta Tóthová? Scenáristé na Nově nemají moc fantazie, když obsazují pořád ty stejné postavy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Do seriálu Jedna rodina přibyla další postava! Zcela zbytečně a nečekaně, protože už takhle jde seriál od devíti k pěti. Ale scenáristé se rozhodli, že to ještě nebylo dost. Kde ale nechali fantazii?

Článek

Přišla totiž slovenská doktorka Beáta Tóthová, která je evidentně vcelku vstřícná vůči každému muži, kterého potká. A Vilém se rád chytí do pasti, kterou na něj ušije. To by mohlo znamenat, že jeho milá Olga Čechová tak trochu ostrouhá a zase nebude s kým zakládat rodinu.

Beáta a Julie z Ordinace, pamatujete?

Pokud je vám jméno Beáty tak trochu povědomé, nejste daleko od pravdy. Přesně tak se jmenovala postava v Ordinaci v růžové zahradě, která měla dceru Julii, kterou si zahrála tehdy mladinká Michaela Pecháčková.

Otázkou zůstává, zda mají scenáristé k tomuto jméno tak blízko, že se musí objevit v dalším seriálu nebo jde jen o velkou náhodu. Ať tak či tak, je to jméno tak specifické, že skalním fanouškům to jistě neuteklo.

Foto: se souhlasem TV Nova

Tomáš Jeřábek v seriálu Jedna rodina

Zbytečná ztráta času

Nová postava v Jedné rodině je akorát další nepříjemností, na kterou se musí diváci koukat. Jako by nestačilo, že se Karel zbláznil, neustále fňuká, své dvě manželky tahá na terapie a pořád dokola má nějaký psychický problém. Jediný, kdo si nad tím mne ruce, je jeho terapeut, který jako zázrakem bohatne.

Přidejte si k tomu ještě závistivou Noriku, která se nemůže smířit s tím, že by nevychovávala své dítě v baráku a zřejmě jí dochází, že si přeci jen nabrnkla usedlého padesátníka, který sotva splní její náročné životní požadavky, a máte dokonalý bizár, na který už se nedá koukat. Nic dobrého v něm totiž není. Snad se to brzy obrátí k lepšímu, takového seriálu by byla vážně škoda.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz