Hlavní obsah
Umění a zábava

Scenárista Zoo miluje kriminálky? Zbavte se Kamila, než zkazíte celý seriál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem FTV Prima

V poslední době jde seriál Zoo ke dnu. Alespoň o tom diskutují diváci na sociálních sítích, kteří už jsou z dějové linky Dominiky Skoupé a kriminálními příběhy unavení. A to jim teď scenáristé naservírovali Kamila Ovčíka.

Článek

Dříve byl seriál Zoo o lásce, dnes je to soubor kriminálních příběhů, ve kterých jde polovině hlavních postav o život. A už to začíná být trochu nuda. Kdo by se chtěl pořád koukat na kriminálky?

V Zoo je to samá tragédie

Zdá se až nemožné, že někteří ve svém životě zažívají tolik dobrodružství jako postavy seriálu Zoo. Už jsme byli svědky toho, jak herečku Aničku Novotnou unesli, Eduarda Novotného smetlo v Thajsku tsunami, Martin Pivoňka se adaptoval na první místo sňatkového podvodníka široko daleko, Dominika Skoupá rozbila hned několik milostných vztahů, když mužům tvrdila, že s nimi měla pohlavní styk - což nakonec skončilo jejím únosem a poškozeným srdcem.

To ve chvíli, kdy do všeho vstoupil Kamil Ovčík, který mlátí svou ženu Mariku, ačkoliv mají malé dítě, nenávidí všechny kolem, každý je pro něj nepřítel a snaží se všechny kolem zničit. To by možná mohlo být zajímavé, kdyby to donedávna nebyl Martin Pivoňka, kterému všechno procházelo, Dominika, která ničila všechno kolem… a teď zase. To tam nemají scenáristé něco nového?

Ani Robert Urban to nezachrání

Z návratu soudce Petra Kříže nejsou diváci také moc nadšení. Přinesl totiž do seriálu zvláštní energii, která vysává všechno dobro kolem. Přitom nejhorší noční můra fanoušků je, že by se snad do něj Viky zamilovala znovu!

To scenáristé zatím nepotvrdili, ale ani nevyloučili. Rozhodně je jasné, že tam bude spousta dalších nepříjemností. Novou přítelkyni Ester mu totiž hraje mladá zpěvačka a herečka Nelly Řehořová, která prozradila, že kladnou postavu rozhodně nevystřihne.

„Nabídkou na roli jsem byla překvapená. Říkala jsem si, že jsem na to moc mladá – aby to nevypadalo, že dítě má dítě. Nakonec mi trochu pomohly holky v maskérně, které mě zestaršily. Snad to diváci přijmou. Ester je záporná role. Očekávám, že diváci na ni reagovat budou. No, uvidíme, jak to slíznu,“ svěřila se Nelly, kterou mohou znát diváci například z Divadla Broadway.

Pokud se ale v seriálu celý děj stále bude zaměřovat jen na tragédie, intriky a kriminální případy, diváky zřejmě začne rychle ztrácet rychle.

Zdroj: FTV Prima, seriál Zoo

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Jan Kopečný

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz