Hlavní obsah
Umění a zábava

Další byznys šikovné Ivany Gottové? Chystá koncert, Gottovy písně zazpívají umělci moderním způsobem

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Velká vlna kritiky se znovu snesla na hlavu Ivany Gottové, která chystá v listopadu letošního roku ku příležitosti nedožitých 85. narozenin zpěváka Karla Gotta koncert, kam už teď zve fanoušky. Milovníci zlatého slavíka jásají. Ale co ti ostatní?

Článek

„Milí Karlovi příznivci, jak víte, plánovala jsem, že letos na podzim otevřu náš dům, který jsem pojmenovala na počest mého manžela Villa Gott, vám, milým Karlovým fanouškům. Plány a přípravy jsem spolu se svým týmem rozjela naplno. Chci vám náš domov ukázat autenticky, tak, jak ho měl Karel rád a jak v něm žil, včetně všech důležitých detailů a zajímavostí, o které bych vás nerada ochudila. A to bohužel ještě nějakou chvíli potrvá, tedy déle, než jsme všichni předpokládali a plánovali,“ začala nedávno Ivana Gottová vysvětlovat svůj záměr na sociálních sítích.

Chtěla splnit slib

Muzeum sice nestihne otevřít v termínu, ale i tak si dala nový cíl. Zřejmě chtěla fanouškům alespoň z části splnit, že budou Gottovi zase o trochu blíž. Jako by se snad zařekla, že její primární životní náplní bude pečovat o manželův odkaz a splní jeho fanouškům, co jim na očích vidí. A tak došlo na plánování koncertu!

Podle dostupných informací na koncertě vystoupí hudebníci, kteří pojmou Gottovy písně po svém. Lze tak očekávat nějakou tu modernu? To by se věrným fanouškům zlatého slavíka nemuselo líbit. Pokud mají fanoušci něco celé roky zažitého, jen těžko se budou smiřovat s inovacemi.

Karaoke za dva tisíce

„Vás všechny, co nejsrdečněji, zveme do pražské O2 areny 5. listopadu 2024 na výjimečný vzpomínkový koncert Karel Gott - jeho písně žijí dál, kde vystoupí celá řada hudebních hvězd, i zcela nečekaných! A už teď mohu slíbit, že vám alespoň trochu atmosféry z Villa Gott do O2 areny přeci jen přeneseme. Bude mi ctí, když si Kájovy nádherné písně připomenete spolu s námi. Věřím, že budete z koncertu nadšeni a posun otevření Villy Gott mi odpustíte!“ dodala Ivana.

Vilu by jí fanoušci zřejmě odpustili, z koncertu už tak nadšení ale nebyli. V internetových diskuzích to často nazývali „trapným karaoke za dva tisíce“. Další také upozorňovali na to, že bez Gotta už to zkrátka nebude ono, a že své písně by měl zpívat hlavně on. Jenže to už není možné, a pokud chtěla Ivana fanoušky Gotta potěšit alespoň takto, nikdo jí to nemůže mít za zlé. Nebo může?

Nejeden komentář totiž odkazoval na to, že chce akorát vydělávat na slavném jméně. Pokud by se do toho ještě vložila její nevlastní dcera Dominika, která jí nic nedaruje a často se snaží upozornit na to, že její úmysly nejsou čisté, mohla by být pro Ivanu příprava koncertu doslova očistec… Zatím jí může hřát u srdce, že lístky se prodávají velmi dobře!

Zdroj: iDNES.cz, Instagram, Facebook

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz