Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Laurinová ze ZOO přišla o partnera kvůli mladší kolegyni. Život pak připravil krutou odvetu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Herečka Sabina Laurinová ze seriálu ZOO je krásná a úspěšná a muži na ni mohou odjakživa oči nechat - přesto nemá v životě, co se lásky týče, štěstí. A v minulosti zažila několik krutých proher. Co s tím má společného Pepa Vojtek z Kabátů?

Článek

Říkalo se o nich, že jsou jako kráska a zvíře - tolik je veřejnost milovala i obdivovala. Ona v té době hrála samé princezny a lidé v ní viděli Eurozínu z Pekla štěstí. On dobýval pódia jako drsný rocker a budoval skupinu Kabát, která mířila pro jednoho zlatého slavíka za druhým.

Ani dcera je pohromadě neudržela

Přestože byli každý jiní, byli do sebe bláznivě zamilovaní a narodila se jim vytoužená dcera Valentýna. Krátce na to se začalo šuškat, že Vojtek není své půvabné blondýnce věrný, a ona se tím velmi trápí. Jenže to striktně popíral a nikdy to nepřiznal - až jednou neměl na vybranou, když přišla krásná Libuška.

Psal se rok 2004, když se Vojtek poohlížel po pozemku, kde by pro svou rodinu, kterou měl s Laurinovou, postavil dům. Jenže krátce na to si sbalil kufry a po šesti letech vztahu utíkal za tanečnicí Libuškou Rohlíčkovou, předtím Hůlková. Slavní muži jí nebyli totiž žádnou neznámou. Tanečnice se do Vojtka zamilovala jen pár měsíců po rozvodu s Danielem Hůlkou, když se potkali na zkoušení muzikálu Tři mušketýři.

A zatímco Laurinová mu dala dceru a snažila se o záchranu rodiny, nebylo to nic platné. Dokonce se Libuška po dvou letech dočkala svatby - o tom si mohla nechat Sabina jen zdát. Rok na to se Vojtkovým narodil syn Matyáš. Jenže tehdy Libuše neměla ponětí, že tohle štěstí nebude mít dlouhého trvání.

Nejlepší kamarádky není radno podceňovat

Netrvalo dlouho, a Vojtek se zamiloval do tanečnice Jovanky Skrčeské - nejlepší kamarádky své tehdejší manželky Libuše. Je jasné, že situace to nebyla vůbec jednoduché! Manželství byl brzy konec a Libuška poznala zradu, kterou před lety poznala i Laurinová. Jako by snad život přichystal krutou odvetu. Došlo na rozvod, ale velké drama se nekonalo. Partneři chtěli zachovat dobré vztahy kvůli synovi.

I v pozdějších letech se ukázalo, že potřebují stát při sobě, i když jejich láska nevyšla. Jejich synovi byla diagnostikována cukrovka prvního typu.

Po dvou nevydařených manželstvích našla Libuše lásku po boku syna herečky Evy Hruškové, herce Zdeňka Rohlíčka. Laurinová na toho pravého muže stále zatím marně čeká, ačkoliv prožila po Vojtkovi ještě několik vztahů. Žádný z nich však nebyl ten pravý. Zatím…

Zdroj: autorský článek, super.cz, expres.cz, blesk.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Libuše Rohlíčková

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz