Hlavní obsah
Umění a zábava

Další odhalení ze Survivoru: Žiletky na podpaží tam máme, říká Ornella

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Vypadlá účastnice Survivoru Ornella Koktová po svém odchodu odpovídá na všechny otázky velmi upřímně. A teď odhalila něco, co řeší diváci už celé roky - jsou na ostrově k dispozici žiletky?

Článek

Smlouvy o mlčenlivosti už neplatí? Zřejmě ne pro celebrity, což zmínila také bývalá účastnice Robinsonova ostrova Martina Helis, která je překvapená, co vše se tentokrát vynáší ven. Například podivný odchod herečky Ivany Jirešové, která - ačkoliv v televizi ještě stále soutěží - už dávno hraje v divadle, chodí nakupovat do Ikeii i do dalších obchodů.

Žiletka? Ano, prosím!

Jenže diváky vždy zajímala jiná věc - jak je možné, že ženy nikdy nemají chlupaté podpaží? Každá přeci ví, že chloupky se musí holit pravidelně. Vždy bylo odpovědí, že si předtím dojdou na epilaci nebo si nechají „porost“ v podpaží odstranit laserem trvale.

Upřímná Ornella jim do toho hází vidle. V podcastu Agáta a Ornella prozradila, že tam žiletky normálně k dispozici jsou. Zdá se, že už v příští sérii zbývá jen peřina a nafukovací matrace.

Foto: se souhlasem TV Nova

Je libo nějaká ta holítka, Titáni?

I Big Brother byl drsnější

Agáta se jí samozřejmě hned ptala, zda si tím může oholit i rozkrok nebo nohy, to ale prý Ornella vůbec neřešila. Pokud jste tak někdy uvažovali nad tím, proč jsou dámy za každých okolností tak perfektní, odpověď už máme.

Teď je otázkou, zda mají i muži k dispozici nějaká ta holítka, aby si upravili svůj vous. Nebo jim tam snad chodí kadeřník? To je vlastně s podivem, že tam nemají rovnou stylistu! Při těchto informacích se zdá, že drsnější byl i loňský Big Brother, který dal účastníkům omezený rozpočet na jídlo a oni místo vily plné alkoholu a milostných dobrodružství přemýšleli, kolik toho mohou na snídani přichystat…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz