Hlavní obsah
Umění a zábava

Dojemné gesto vítěze Survivoru: Mikýř myslel i na stříbrnou Nikolu, neodešla s prázdnou

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Ještě před koncem soutěže Survivor diváci předpokládali, že když vyhraje Mikýř, věnuje peníze Nikole Kabátové. To se nestalo, ale s prázdnou nakonec neodešla.

Článek

Zcela upřímně - pokud někdo uměl udělat z letošního ročníku dokonalý byznys plán, je to Mikýř a jeho tým. Není divu, že jejich inciativa neskončila ani poté, co to Mikýř vyhrál.

Fórek na Leoše Mareše

Neváhali, pronajali si prázdnou O2 arenu a natočili „jediný rozhovor v životě“, během kterého Mikýř vysvětlil Ondřejovi Novotnému, jaká byla vlastně jeho strategie. Fórek, kdy si vystřelil z Leoše Mareše a jeho sto jediných koncertů v životě, nešlo přehlédnout. Omlouváme se, Leoši. Bylo to vtipné a někdo to už konečně musel udělat.

To si získalo tolik fanoušků, že se Mikýřovi povedlo vydělat za jediný den více než čtyři miliony korun. Není divu, že pár tisícovek mohl pustit dál - celkem 500 tisíc totiž věnoval své spoluhráčce Nikole Kabátové, která si bude plnit tajné sny. Jaké, to dvojice neprozradila. Následovalo však dojemné objetí a slzičky.

Foto: se souhlasem TV Nova

Mikýř a Nikola Kabátová v show Survivor

Mikýř tak nakonec dostál očekávání fanoušků a udělal pro Nikolu dojemné gesto. Nejdřív si všichni mysleli, že se vítězství vzdal už na kmenové radě, ale to se nestalo. A zdá se, že mu titul posledního přeživšího dělá nanejvýš dobře - během rozhovoru s Ondrou Novotným se asi třikrát zeptal, zda je nejlepším hráčem Survivoru za všechny série.

Ke jeho zklamání ho ale moderátor ubezpečil, že to bohužel rozhodně není. Zároveň však Mikýř prozradil, že s partnerkou Nikolou uvažují o miminku. Pokud by však nepřišlo do chvíle, kdy bude All Stars řada, tak by do ní rozhodně šel! A někteří nepochybují, že by celou soutěž vyhrál znovu…

Zdroj: TV Nova, VOYO, iDNES.cz, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz