Hlavní obsah
Lidé a společnost

Filip Blažek si Jolanu bral až po 18 letech, do svatby se mu nechtělo. Ženatým kamarádům se smál

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Když si před třemi lety bral herec Filip Blažek svou manželku Jolanu, už spolu byli 18 let. Proč tak dlouho otálel? Ženit se prý nikdy nechtěl, a kamarádům, co do toho šli, se smál. Jenže se zdá, že on doma neměl na vybranou.

Článek

„Na to se zeptejte těch ženských, proč touží mít ty bílé šaty, proč touží zažít svatební atmosféru? Nebo jestli chtějí být zajištěné?“ nastínil, jak u nich doma asi vypadala ona diskuze. Alespoň z toho prý byl slušný třídenní mejdan. Než došel s krásnou Jolanou k oltáři, dost dlouho mu to trvalo.

Na psí knížku to funguje lépe, myslel si

Sám se totiž ženit prý nikdy nechtěl, a dokonce se kamarádům posmíval, že do toho šli. Viděl kolem sebe až příliš mnoho párů, které se takřka do roka a do dne rozvedly. Když žili na psí knížku, fungovalo jim to bez problému. Možná by tak klidně býval rád zachoval partnerství bez papíru. Byla to právě Jolana, která trvala na svatbě?

Foto: se souhlasem TV Nova

Filip Blažek v seriálu Jedna rodina s Berenikou Kohoutovou

I tak poklekl. Snad možná právě proto, aby měla Jolana radost. Když to ale Jolana slyšela, asi nebyla moc ráda. Snad z něj brzy nebude za tahle slova rozvedený muž!

„Časem člověk stejně přijde na to, že vztah není prožít to krásné, ale umět překonávat to špatné, poradit si při rozkolech a neuříznout si vzájemně hlavu. Je to dlouhodobá výzva, i my bojujeme, celkem už přes jednadvacet let. Což mi z pohledu dnešní průměrné délky svazku přijde dost,“ nechal se slyšet loni v létě Blažek.

Snad si to myslí i teď, když je Jolana předmětem diskuzí kvůli drsnému komentáři vůči herečce Veronice Arichtevě. „Tvl ty kozy – hrůza, děs. Cvičení ti nepomůže,“ napsala Blažková herečce do soukromé zprávy. U veřejnosti za to ale moc pochval nesklidila.

Zdroj: iDNES.cz, super.cz, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz