Hlavní obsah
Lidé a společnost

Tajná láska Roberta Urbana? Roli v ZOO vzal kvůli Burešové, aby se konečně potkali

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Ačkoliv si herec Robert Urban kvůli roli v ZOO užil své, rozhodně nelituje. Měl totiž jasnou motivaci. Vzal to kvůli Evě Burešové! Že by snad byly zvěsti o jeho sympatiích k pohledné brunetce pravdivé?

Článek

Ačkoliv herec Robert Urban ze seriálu ZOO před časem odešel, aby se vrátil jen nedávno, má vcelku jasno, proč do takového projektu před lety šel.

Pracovně se nikdy nepotkali

Do té doby, než mu scénáristé přichystali dějovou linku chůvy Viktorie a soudce Petra, neměl totiž na Evu Burešovou pracovně štěstí. A tak byla právě ona jeho hlavní motivací, proč roli přijmout a konečně se jí dostat do přízně! Pokud herce poháněla myšlenka, že by populární brunetku přeci jen ukořistil pro sebe a všem ostatním ženám dal vale, rychle ostrouhal.

Eva se totiž v seriálu ZOO krátce po jeho začátku svěřila s očekáváním druhého potomka, kterého má s kuchařem Přemkem Forejtem, a tak zřejmě na žádné pletky nedošlo. Vztah, který diváci milovali, tak skutečně zůstal jen na obrazovkách a ve skutečnosti to žádná romantika nebyla.

Nervozita při návratu

Přesto, když se Urban vracel po roce do seriálu, kde z nej udělali „nezodpovědného otce neplatiče“, byl pěkně nervózní. „Když jsem se vracel na natáčení, vzpomněl jsem si na první den natáčení Zoo, byl plný očekávání a nervozity. Měl jsem točit s Evou Burešovou, se kterou jsme se znali z jiného projektu, ale do blízkého kontaktu jsme neměli možnost přijít. Byl jsem zvědavý, jak ten první den dopadne, a to stejné nastalo i po roce a půl, když jsem se vracel zpátky,“ vzpomínal.

Pokud si ale na herečku někdy myslel, dnes už to určitě není pravda. Je to totiž jen nedávno, co se na Instagramu ukázal s krásnou partnerkou, jejíž identitu zatím tají. Před rokem přiznal rozchod se svou dlouholetou partnerkou, tanečnicí Andreou Kheilovou.

Zdroj: super.cz, Instagram, Prima FTV

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz