Hlavní obsah
Lidé a společnost

Ze Stínu v mlze míří Petra Špalková do ZOO. To je propad, píšou diváci

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Do seriálu ZOO zamířila herečka Petra Špalková jako tajemná Dita, která pěkně znepříjemní život Haďákovi, jeho dědovi i Sid. Zda to ale bude role negativní, to není tak docela jasné!

Článek

Fanoušci seriálu ZOO jsou nadšení, zase se bude něco dít! Doktor Hruška totiž zdědí polovinu domu - a to překvapivě po své manželce. Ani jeho vnuk přitom nevěděl, že je děda ženatý. Nebo má dokonce dceru.

Půjde o dědictví

O té nevěděl ani doktor Hruška. Jenže místo toho, aby byla Dita nadšená, že znovu našla svého otce, je rozčílená doběla. Když byla totiž její zemřelá maminka vdaná, nepřipadne Ditě celý dům, ale jen jeho polovina. A o tu druhou se rozhodne bojovat.

Zvládne Adam Hruška svého dědu zachránit před Ditou, která vymyslí lstivý plán, jak získat své dědictví zpátky? Nebude to jednoduché, bude muset povolat dokonce Markétu a její brilantní právní znalosti, aby vše dopadlo na jedničku. Nakonec zvolí řešení, se kterým právnička rozhodně souhlasit nebude.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Haďák musí svého dědu zachránit!

Diváci nejsou nadšení

Jenže skalní fanoušci Stínů v mlze jsou v šoku. Vážně míří jejich oblíbenkyně do seriálu, kteří mnozí odsuzují jako pohádku pro malé děti?

„Petra v tomhle, no potěš pánbůh, ale účty se zřejmě neptají,“ píše Alena. „Sama by měla vědět, že má na víc,“ dodává Filip. „Tak ještě aby zamířila do Jedné rodiny a má to komplet. To je fakt propad, tohle,“ směje se Karla. Tak snad budou diváci z výkonu Špalkové příjemně překvapení!

Zdroj: Instagram, Facebook

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz